Workshop Kizomba

Deze dansstijl leent zich bij uitstek voor een intense workshop. Geschikt voor zowel beginnende als ervaren dansers. We zien de Kizomba ook vaak voorbijkomen op Latin feestjes. De dansbewegingen zijn sensueel en romantisch. De danspartners dansen dicht bij elkaar en vormen samen een vloeiend geheel. Kortom: waar wacht je nog op?

Laat je meevoeren op de heerlijke bewegingen van de Kizomba en geniet met en van elkaar

Meer informatie over de Kizomba

Wist je dat Kizomba een unieke dansstijl is met een fascinerende achtergrond? Hoewel het vaak wordt vergeleken met Salsa en Bachata, komt het eigenlijk uit Angola. De dans is ontstaan in de late jaren ’70 en is ontstaan uit verschillende muziekstijlen uit Angola, Haïti, Kaapverdië en de Franse Antillen. Het resultaat? Een langzaam en sensueel ritme wat je niet kunt weerstaan!

 

Kizomba dans je met een partner, de een leidt en de ander volgt. Meestal is het de man die leidt en de vrouw die volgt op gracieuze danshakjes, maar er zijn ook vrouwen die leiden en mannen die volgen. Vooral voor de dames zijn er veel body rolls en ligt de nadruk op vrouwelijke en sensuele bewegingen. Tijdens onze workshops kun je als vrouw (of man) heel veel leren over de techniek en schoonheid van deze sensuele dansbewegingen.

De kleding

Je kunt kiezen voor kleding in vele soorten en stijlen, zowel voor de heren als de dames. Wat het meeste voorkomt, is het dragen van strakke kleding om het vrouwelijk silhouet mooi weer te geven tijdens het dansen. Dit bereik je door het dragen van aansluitende leggings, strakke jurkjes en korte tops. Meestal dans je op dames dansschoenen met hakken, maar danssneakers zijn ook een comfortabele optie. De heren gaan eerder voor ruimer vallende kleding die past bij hun eigen stijl.

Prijsoverzicht

Klik op de foto van de stad van uw keuze en bekijk de kosten per locatie

Workshop Kizomba Zoetermeer?

Workshop Kizomba Den Haag?

Workshop Kizomba Rotterdam?

Workshop Kizomba Utrecht?

Programma workshop Kizomba

Meedoen en genieten
van de opzwepende muziek
en de daarbij horende dansbewegingen

Welkom bij deze heerlijke workshop!

Bij binnenkomst is er een welkomstdrankje en maak je kennis met jouw mededeelnemers en onze dansinstructeurs. Het programma is zorgvuldig samengesteld om jullie een fantastische danservaring te bezorgen. Bij de Kizomba Workshop draait het natuurlijk om het leren dansen van de Kizomba, maar ook om veel plezier hebben met elkaar. We starten met een informatieve introductie over de Kizomba, een moment waarop jij ook jouw vragen hierover kunt stellen.

Het dansplezier staat voorop

Na de introductie starten we direct met het leren van de essentiële basismoves. Zelfs als je niet eerder hebt gedanst, zul je snel kunnen meedoen en genieten van de opzwepende muziek en bijpassende bewegingen. Als jullie allemaal een beetje vertrouwd zijn geraakt met de basisstappen, gaan we verder met het aanleren van meer ingewikkelde combinaties. Maar onze instructeurs zorgen ervoor dat de combinaties voor iedereen haalbaar zijn, ongeacht je niveau. Het dansplezier staat voorop, en dat ervaar je samen met je danspartner tijdens de sensuele dansbewegingen. En het blijft de hele tijd door heel afwisselend en spannend.

 

Tip: de workshop Kizomba is geschikt voor een bedrijfsfeest of een teamuitje

Ben je op zoek naar een origineel idee voor je bedrijfsuitje? Heb je misschien een overwinning te vieren met jouw team? Dan is een workshop Kizomba een meer dan goed idee. Lol en op een andere manier verbinden zijn key. Er worden tijdens de workshop foto’s en video’s gemaakt, zodat jullie nog lang kunnen nagenieten.

Kosten workshop Kizomba

De kosten van de workshop verschillen per locatie, omdat de ene ruimte prijziger is dan de andere. Wij maken gebruik van groepskortingen, waardoor je nooit de hoofdprijs betaalt. We hanteren prijzen vanaf €27,50 per persoon. De workshops worden gegeven in ZoetermeerDen Haag / ScheveningenRotterdam en Utrecht