Special
High Heels Sensual

Meer informatie over de Specials van Release Dance Academy

Deze pagina vertelt je meer over onze Special High Heels Sensual.
Wat is een ‘Special’ bij Release Dance Academy? Wij onderscheiden drie Specials:
1) Een workshop die bestaat uit een eenmalige les.
2) Een Bootcamp.
3) Een minicursus die uit 5 tot 6 lessen bestaat, ook een Special.
Bekijk voor alle geplande specials de agenda

Ontdek je eigen stijl en vind op een heerlijke manier de juiste balans tussen kracht, flexibiliteit en sensuele gratie

Ben je op zoek naar een excellente manier om je lichaam te bewegen en je extreem goed te voelen? Dan is het een geweldig idee om nog vandaag deze workshop te boeken met je vriendinnen. Met elkaar werken aan zelfvertrouwen, vrijheid, kracht en een sterk, flexibel lichaam. Geschikt voor iedereen. Doen dus!

High Heels Sensual

Discover your sensual power

Side effects? Zelfvertrouwen, Vrijheid, Energie en Kracht én een Gezond, Vrouwelijk, Sterk en Flexibel lichaam! Welke vrouw wil dat niet?

Als jij zin hebt om te ontdekken hoe je op een sexy manier danst op hakken, dan is deze workshop perfect voor jou! Je leert hoe je elegant en mooi over de vloer beweegt. In deze workshop High Heel Sensual leer je de juiste technieken. Het vergroot je zelfvertrouwen en het belangrijkste van allemaal: je hebt zoveel plezier met elkaar. Draag normale hoge hakken tijdens deze les.

De workshop High Heel Sensual is gemaakt door een vrouw voor vrouwen. Een belangrijk punt is dat jij je eigen stijl ontdekt! Maar het is ook een goede basis voor andere danslessen die je misschien wilt gaan volgen of al volgt zoals paaldansen of Burlesque. Je zult meer je gevoel leren inzetten in de choreografieën en binnen het freestylen.

De kleding

Draag leuke sexy, maar comfortabele kleding. Het is belangrijk dat jij je goed en makkelijk kunt bewegen. We adviseren kniebeschermers vanwege het floorwork. Draag ‘gewone’ hoge hakken, of danshakken, geen pleasers. Deze workshop is bedoeld voor dansen op hoge hakken, maar het is niet verplicht.

Sensualiteit is jouw kracht

Het is geen choreografie dus het is heel makkelijk te volgen voor iedereen, ongeacht je niveau.

Je traint onder begeleiding van een ervaren dansinstructeur. Elke beweging wordt als oefening meerdere keren herhaald. Op deze manier word je er steeds vertrouwder mee, je gaat meer op je eigen gevoel bewegen en je lichaam zal sterker worden. De routines zitten vol met variaties zodat jij je nooit zult vervelen. Na meerdere herhalingen voel je de energie door je lichaam stromen.

Je ontdekt je eigen stijl! Het is ook een goed basis voor andere dans lessen die je misschien volgt zoals paaldansen of Burlesque. Je zult meer gevoel leren inzetten in de choreo’s en freestylen. Dit is een workout die je helpt je krachtige zelf te ontdekken!

Alles wat je nodig hebt is je eigen lichaam, hakken en kniebeschermers. Dit is een workout die je helpt je krachtige zelf te ontdekken! Wij geloven dat het allemaal begint vanuit de innerlijke energie.

Schrijf je in en word de beste versie van jezelf. Wees een godin! Word de beste versie van jezelf.

 

De agenda

In de agenda vind je de datums van alle cursussen, de proeflessen en specials (bootcamps)
die je rechtstreeks via de site kunt boeken.