Special
Body Flex

Meer informatie over de Specials van Release Dance Academy

Deze pagina vertelt je meer over onze Special Body Flex.
Wat is een ‘Special’ bij Release Dance Academy? Wij onderscheiden drie Specials:
1) Een workshop die bestaat uit een eenmalige les.
2) Een Bootcamp.
3) Een minicursus die uit 5 tot 6 lessen bestaat, ook een Special.
Bekijk voor alle geplande specials de agenda

Word lenig en kom in balans met Body Flex; dé split- & flexibility training

Release Body Flex is een pittige split- & flexibility training voor resultaatgerichte danseressen en sporters. Deze split- en flexibility training is een perfecte work out voor de balans van je lichaam. Tijdens de lessen bouwen wij bij jou kracht en lenigheid op door zowel passieve als actieve stretchoefeningen. Zowel voor gevorderde dansers als voor beginners.

Body Flex

Keep your body in the best condition

De Release Body Flex Split- & Flexibilitytraining is niet zomaar een workout; het is een transformerende ervaring die je in staat stelt om je eigen grenzen te verleggen. We leren je om het volledige potentieel van je lichaam te omarmen. We hanteren een unieke trainingsaanpak waarin we passieve met actieve stretchoefeningen combineren om zo je kracht en flexibiliteit te vergroten. Ongeacht je level, is ons programma ontworpen voor deelnemers op alle niveaus. We creëren een ondersteunende lesomgeving waar groei en vooruitgang centraal staan.

Want of je nu een zeer gevorderde danseres bent of je eerste stappen zet op weg naar flexibiliteit, Release Body Flex past zich aan op jouw behoeften. Onze deskundige trainers bieden afwisselingen en variaties voor elke oefening, zodat iedere deelnemer in zijn eigen tempo en comfortniveau kan deelnemen.

Bij Release Body Flex geloven we dat het draait om motivatie; dat is de sleutel is tot het komen van je ware potentieel. Onze dynamische trainingssessies zijn ontwikkeld om je gemotiveerd en geïnspireerd te houden. 

Proefles Body Flex

De beste manier om te weten te komen of Body Flex iets is voor jou, is het uitproberen! Neem een proefles.

Draag comfortabele sportkleding die een volledig bewegingsbereik mogelijk maakt. Neem een waterfles en een handdoek mee. In onze planning vind je alle komende proeflessen Body Flex vermeld. Gezien het beperkte aantal beschikbare plekken, raden we aan om je tijdig aan te melden. Heb je wel of geen ervaring met Body Flex, wij geven les op meerdere niveaus in dezelfde sessie. Een proefles kost €15,-. Je bent van harte welkom.

De trainingsmethode

Ervaar de vreugde van snelle en merkbare resultaten met Release Body Flex. Onze trainingsmethode is gericht op het leveren van tastbare resultaten in een relatief korte periode. In slechts 1 uur tijd train jij je hele lichaam op motiverende muziek. Door de combinatie van actieve en passieve stretchoefeningen verbrand je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! Je ondervindt hoe de bewegingsvrijheid en dus de lenigheid van je lichaam toeneemt, je balans verbetert en je algehele flexibiliteit sterker wordt. Dat komt je vertrouwen en daarmee je prestaties ten goede.

Een doeltreffende workout voor je hele lichaam

De training bestaat uit een serie van oefeningen, waarbij zowel grote als kleine spiergroepen worden getraind. Populaire spiergroepen zijn de benen, billen en de buik. Maar wij gaan wel een stap verder. Naast de zeer effectieve oefeningen voor strakkere billen en benen besteden we in de lessen ook aandacht aan core-training. Core betekent letterlijk ‘kern’. Hiermee worden buik, rug en bekken bedoeld. Deze specifieke oefeningen maken je kern sterker, stabieler en gezonder. Dit heeft een positief effect op onze dagelijkse lichamelijke handelingen, maar je zult merken dat bijvoorbeeld onderrugklachten verdwijnen. Je werkt aan een betere houding, balans en een strakkere taille!

Je bent welkom ongeacht je niveau

Het is dé sport om in vorm te komen en te blijven, kracht op te bouwen en gewoon een leuke tijd te hebben tijdens de lessen. Release Body Flex richt zich op kwaliteit en resultaat, iedereen is welkom bij ons ongeacht je niveau. Wij hebben een uitgebreide dansschool met airconditioning met in de winter vloerverwarming. Er is een gezellige bar met lounge om na de les op adem te komen! Bij Release snappen we dat de drang naar resultaat een belangrijke motivatie is. Be prepared om jezelf uit te dagen. Onze trainers begeleiden je, moedigen je aan en hebben de expertise om jou elke oefening goed te laten uitoefenen. Consistentie is essentieel. Kom op de geplande tijden naar de sessies en je zult verbaasd staan over hoe snel je vooruitgang boekt.

De agenda

In de agenda vind je de datums van alle cursussen, de proeflessen en specials (bootcamps)
die je rechtstreeks via de site kunt boeken.