De workshops die wij geven in Utrecht

Workshop Utrecht

Burlesque

Dit is de aanrader als je van dansen houdt! Sexy, vrouwelijk, maar vooral heel erg leuk om te doen! Zoek je een Burlesque/chairdance workshop in Rotterdam voor een vrijgezellenfeest, verjaardagscadeau of om gewoon te lachen, gieren en brullen met meiden onder elkaar? Dan is dit dé showstijl waarbij alles draait om de kunst van het verleiden. Je leert een vette choreografie met stoel, boa en/of waaiers (uiteraard met techniek en trucs).

Bne je overtuigd en wil je een workshop boeken? Neem dan contact op.

Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Workshop Utrecht

Striptease / Lapdance

Wil je een bijzondere workshop beleven? Dan is de workshop Striptease in Utrecht een uitgelezen keus. Bij deze workshop Striptease draait het niet om het simpelweg uittrekken van je kleren. Striptease is de kunst van het verleiden om zo een intieme sensuele sfeer te creëren tussen jou en je partner. De workshop Striptease is het ideale vermaak voor een gaaf en gewaagd vrijgezellenfeest vol leerzame tips en vooral heel veel plezier.
Bij deze workshop ligt de nadruk op de act van het sensueel verleiden en intens vrouwelijk bewegen. Het kan al vanaf 4 personen worden geboekt.

Heb je interesse in deze workshop? Neem dan gauw contact op.

Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Workshop Utrecht

Coyote Ugly Linedance

Een goede tip  als je van groepsdansen houdt. Sexy, vrouwelijk, stoer en vooral heel leuk om te doen! Zoek je een Workshop Coyote Ugly Linedance in Utrecht voor een vrijgezellenfeest, verjaardagscadeau of een bedrijfsfeest, dan is dit een uitgelezen keus.

Je leert de essentiële basis van Linedance, gecombineerd met de verleidelijke bewegingen uit Coyote Ugly. Aan het einde van de choreografie zit ook nog een speciaal stukje voor bijvoorbeeld de aanstaande bruid als het om een vrijgezellenparty gaat. Jullie hebben ook zelf tijd om tijdens en na de workshop foto’s te maken of te filmen.

Hebben we je overtuigd? Neem dan snel contact op.

Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Workshop Utrecht

Salsa

Wil je meedoen en genieten van de opzwepende muziek van de Salsa? Dan is de workshop Utrecht Salsa een prima keus.

Als het eerste deel én de stemming er goed in zit, vervolgen we met het aanleren van een aantal coole combinaties, die de docenten voor elk niveau interessant en uitvoerbaar zullen houden. Al met al is het heel veel dansplezier op heerlijke Salsa beats.

Jullie hebben tijdens en na de workshop tijd om foto’s te maken of te filmen. Aan het eind worden de aangeleerde moves gefilmd (met jullie camera / telefoon) zodat jullie een leuk aandenken hebben aan deze Salsa workshop.

Na afloop is er gelegenheid om nog even rustig een drankje te drinken met elkaar en na te genieten.
Boek snel en neem daarvoor contact op.

Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Workshop Utrecht

Kizomba

Ben je op zoek naar een workshop die geschikt is voor zowel beginnende als ervaren dansers? Dan is dit een uitstekende optie. We zien de Kizomba ook vaak voorbijkomen op Latin feestjes. De dansbewegingen zijn sensueel en romantisch. De danspartners dansen dicht bij elkaar en vormen samen een vloeiend geheel. Zoek je een Kizomba workshop in Utrecht voor een vrijgezellenfeest, verjaardagscadeau of om gewoon heel veel plezier te hebben onder elkaar?

Boek dan deze workshop en laat je meevoeren op de bewegingen van de Kizomba en geniet van en met elkaar. Neem hiervoor contact op.

Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Workshop Utrecht

Bachata

Ben je op zoek naar een workshop voor een bedrijfsuitje of wil je een leuke avond met je vriendinnen en hun partners?

Dan is de workshop Bachata in Utrecht een absolute topper.

Het dansen van de Bachata is heel erg geschikt voor een oergezellige, gave workshop. De dans is vrolijk, uitbundig en blij en komt oorspronkelijk uit de Dominicaanse Republiek. Wil je tijdens een gezellige workshop deze sensuele dans leren met je danspartner? Onderneem dan snel actie en neem contact op.

Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie