fbpx
 

De Workshops in Utrecht die wij geven:

 

Workshop paaldansen Utrecht

Workshop paaldansen Utrecht

 

In Utrecht opzoek naar een bijzondere ervaring voor elk vrijgezellenfeest of teamuitstapje, maar ook voor vriendinnen en andere groepen die op een leuke en ontspannen manier kennis willen maken met het paaldansen. De workshop paaldansen is geen erotische workshop, maar wel bedoelt om je als vrouw sexy te voelen. De bruid zal extra in het zonnetje gezet worden en wij zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke dag van te maken.

 

Workshops in Utrecht

Workshop Burlesque Utrecht

 

Dit is de aanrader voor al je van dansen houdt!
Sexy, vrouwelijk, maar vooral leuk om te doen!
Zoek je  in Utrecht een  leuke workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagscadeau of om gewoon te lachen, gieren en brullen met meiden onder elkaar! Burlesque is een showsstijl waarbij alles draait om de kunst van het verleiden. Je leert een vette choreografie met stoel, boa en/of waaiers (dit uiteraard met techniek en trucs).

 

Workshops in Utrecht

Workshop Striptease / Lapdance

 

Bij striptease draait het niet om het simpelweg uittrekken van je kleren. Striptease is de kunst van het verleiden om zo een intieme erotische sfeer te creëren tussen jou en je partner.
De workshop Striptease is het ideale vermaak voor een gezellig vrijgezellenfeest vol leerzame tips en vooral heel veel plezier.
Bij deze workshop ligt de nadruk op de act van het sensueel verleiden en intens vrouwelijk bewegen.