Workshop Aerial Hoop

Benieuwd hoe het is om sierlijk in een hoepel boven de grond te hangen?  Doe dan mee met een Workshop Aerial Hoop bij Release Dance Academy.

Deze workshop is perfect voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of als verjaardagscadeau

Workshop Aerial Hoop

Een goed idee voor een vrijgezellenfeest of teamuitje! En gewoon leuk voor een clubje vriendinnen of een groep collega’s die op een leuke en ontspannen manier kennis willen maken met de Aerial Hoop.

Maar realiseer je wel dat de workshop Aerial Hoop een uitgesproken sportief karakter heeft.

  • Een unieke en bijzondere ervaring
  • De combinatie van sportief en sierlijk
  • Vrijgezellenfeestjes: de bruid wordt extra in het zonnetje gezet

Kledingtips

We raden iedereen aan om de volgende kleding te dragen tijdens de workshop:

  • T-shirt met korte of lange mouwen
  • Legging met eventueel beenwarmers
  • Sokken

Prijsoverzicht

Klik op de foto van de stad van uw keuze en bekijk de kosten per locatie

Workshop Aerial Hoop Zoetermeer?

Programma workshop Aerial Hoop

De dansdocent stemt altijd de workshop af
op julie wensen en behoeften

Hartelijk welkom!

Na aankomst op het Zanzibarplein in Zoetermeer lopen jullie richting Sporthal De Oosterport. Voor de ingang van de sporthal bel je aan bij nummer 23: Release Dance Academy. Onze dansdocent verwelkomt jullie en neemt jullie mee naar onze prachtige danszaal met luxe bar. We drinken met elkaar een drankje. Na een korte kennismaking is het tijd je om te kleden. De workshop kan beginnen!

De workshop

De dansdocent neemt jullie mee naar de dansvloer. De muziek gaat aan en het is tijd voor een warming-up. Het is belangrijk om je lichaam goed op te warmen om spierpijn de volgende dag een beetje te beperken. Eenmaal opgewarmd is het moment daar om ook met de hoepel aan de slag te gaan.

Allereerst neemt de docent wat basistips met je door. Vervolgens laat hij/zij  verschillende manieren zien hoe je de hoepel in en uit komt. Eenmaal gewend aan de Aerial Hoop leer je hoe je kunt balanceren en poseren. Daarna gaat de docent alles wat je hebt geleerd verwerken in een choreografie op muziek. Iedereen leert dus echt een leuke dans in Aerial Hoop! Uiteraard kunnen jullie de choreografie filmen en leuke foto’s maken terwijl je poseert in de hoepel.

Aan het eind van de workshop ben jij bekend met de basis van Aerial Hoop. De belangrijkste elementen van de workshop zijn plezier en comfort. Het gaat erom dat jullie een leuke ervaring hebben gehad. De dansdocent stemt altijd de workshop af op de wens en behoefte van de groep.

Meer informatie over de Workshop Aerial Hoop

Voor meer informatie over de Workshop Aerial Hoop? Neem vrijblijvend contact op met choreograaf Patrick van der Beek door te bellen naar 06 48 42 82 88 of te mailen naar info@release-academy.nl.