fbpx
Aerial Hoop Laura

Workshop Aerial Hoop

Benieuwd hoe het is om sierlijk in een hoepel boven de grond te hangen?  Doe dan mee met een Workshop Aerial Hoop bij Release Dance Academy. Leuk voor elk vrijgezellenfeest of teamuitje! Maar ook voor vriendinnen en andere groepen die op een leuke en ontspannen manier kennis willen maken met de Aerial Hoop.

De Workshop Aerial Hoop heeft een sportief karakter.

  • Een unieke en bijzondere ervaring
  • De combinatie van sportief en sierlijk
  • Vrijgezellenfeestjes: de bruid wordt extra in het zonnetje gezet

Programma

 Aanvang en kennismaking 

Jullie komen aan op het Zanzibarplein in Zoetermeer en lopen richting Sporthal De Oosterport. Voor de ingang van de sporthal bel je aan bij nummer 23: Release Dance Academy.  Onze dansdocent laat jullie met plezier binnen en neemt jullie mee naar onze prachtige danszaal met luxe bar. De dansdocent stelt zich aan jullie voor en biedt iedereen een drankje aan. Na een korte kennismaking is het tijd om je om te kleden. Omgekleed en wel is het tijd. Tijd om de workshop te beginnen!

De workshop

De dansdocent neemt jullie mee naar de dansvloer. De muziek gaat aan en het is tijd voor een warming-up. Het is belangrijk om je lichaam goed op te warmen om spierpijn de volgende dag een beetje te beperken. Eenmaal opgewarmd is het moment daar om ook met de hoepel aan de slag te gaan.

Als eerst neemt de docent wat basistips met je door. Vervolgens laat hij/zij  verschillende manieren zien hoe je de hoepel in en uit komt. Eenmaal gewend aan de Aerial Hoop leer je hoe je kan balanceren en poseren. Daarna gaat de docent alles wat je hebt geleerd verwerken in een choreografie op muziek. Iedereen leert dus echt een leuke dans in Aerial Hoop! Uiteraard kunnen jullie de choreografie filmen en leuke foto’s maken terwijl je poseert in de hoepel.

Aan het eind van de workshop ben jij bekend met de basis van Aerial Hoop. De belangrijkste elementen van de workshop zijn plezier en comfort. Het gaat erom dat jullie een leuke ervaring hebben gehad. De dansdocent kan dus altijd de workshop gericht afstemmen op de wens en behoefte van de groep. 

Kledingtips

We raden iedereen aan om de volgende kleding te dragen tijdens de workshop:

  • T-shirt met korte of lange mouwen
  • Legging met eventueel beenwarmers
  • Sokken

Volg onze social media kanalen en blijf op de hoogte!

Zij zijn enthousiast!

‘We hebben er een geweldige dag van gemaakt! Ik heb me heel speciaal gevoeld, dankjewel!’
Marit
‘Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar eenmaal in de hoepel wilde ik niet meer stoppen.’
Samantha
‘Ondanks dat het er erg moeilijk uitziet, lukte het ons gewoon goed om er een mooie workshop van te maken. Bedankt voor de goede uitleg en tips, het was een erg leuke workshop!’
Eva K.

Tarieven

Workshop Aerial Hoop in Zoetermeer

  • Zoetermeer
  • 1 uur
  • Inclusief consumpties**

Workshoplocatie

Release Dance Academy
Zanzibarplein 23
2721 GE Zoetermeer

Vrijgezellenfeestje: onze eigen locatie heeft alles wat je nodig hebt om van je vrijgezellenfeest een groot succes te maken! Een intiem bargedeelte met loungebank en een sfeervolle danszaal met spiegels en discotheek/sfeerverlichting.

Bereikbaarheid: we zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer (3 minuten lopen van het RandstadRail station: Oosterheem). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op 1 minuut loopafstand.

  ** Onbeperkt frisdrank, wijn, koffie, thee

Boek een workshop Aerial Hoop
Aantal personen Kosten p.p. Totale kosten
4 € 45,- € 180,-
5 € 36,- € 180,-
6 € 30,- € 180,-
7 € 28,58 € 200,-
8 € 27,50 € 220,-

Meerprijs boven de 8 personen is € 15,- p.p. Dit komt boven op de totaalprijs van € 220,-

Meer informatie over de Workshop Aerial Hoop

Voor meer informatie over de Workshop Aerial Hoop? Neem vrijblijvend contact op met choreograaf Patrick van der Beek door te bellen naar 06 48 42 82 88 of te mailen naar info@release-academy.nl.