Vrijgezellenfeest vrouwen Den Haag,
voor een onvergetelijke ervaring: Release Dance Academy

Wil je een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Den Haag of omgeving organiseren? Dan is het zoeken  voorbij, je zult op deze pagina vast iets vinden wat fantastich past.

Release Dance Academy geeft een drietal leuke workshop waar het plezier en de lol vanaf spat. Workshops die met name voor vrouwen heel veel plezier geven. Wij bezorgen jullie een dag of vooravond de je niet snel vergeet. Bekijk op onze site (hieronder op de pagina) de vier workshops die kunnen worden ingezet als vrijgezellenfeest. Stuk voor stuk bijzonder en aantrekkelijk, maak snel je keuze en boek!

Wij maken van elk vrijgezellenfeest, vrijgezellendag, vrijgezellenparty of vrijgezellenavond een topdag!

Prijzen vanaf € 285,- t/m 10 personen.
Stuur voor kortingen bij grotere groepen ons een mailtje.

Wij hebben de ruimte, de mogelijkheden en de gaafste ideeën voor al je feesten

Vrijgezellenfeest vrouwen in de buurt van Den Haag

Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen. Wie kent het liedje niet? Een prachtige stad met veel mogelijkheden voor het organiseren van een vrouwen vrijgezellenfeest. Een regeringsstad met koninklijke allure. Een plaats waar vele culturen en ambassades uit de hele wereld samenkomen. Den Haag vormt het ultieme decor voor een avontuurlijk groepsuitje. Een workshop paaldansen, een workshop Burlesque / Chairdance of een workshop Striptease / Lapdance mag bij zo’n dag natuurlijk niet ontbreken. En kan goed in combinatie met een andere activiteit in Den Haag

Vrijgezellenfeest vrouwen omgeving Den Haag

Release Dance Academy heeft veel ervaring in het organiseren van super leuke workshops voor een vrouwen vrijgezellenfeest. We hebben sportieve tot super sexy workshops in de aanbieding. Altijd een passend aanbod voor een uniek vrijgezellenfeest voor jouw vriendinnenclub. Dat wordt een inspirerende workshop waar je ook heel veel plezier aan beleeft. Hieronder op de pagina vind je de meest gewilde / populaire dansworkshops voor vrouwen vrijgezellenfeesten. De locatie ligt slecht op 3 minuten lopen van de boulevard van Scheveningen! Wat wil je nog meer? Heerlijk een drankje doen in een van de talloze barretjes of restaurantjes, een hapje en daarna de workshop. Of andersom; eerst de workshop en daarna het nachtleven van Scheveningen ontdekken? Je kunt er het hele vrijgezellenfeest omheen organiseren! Deze toplocatie is in de plaatselijke YMCA, met genoeg ruimte om je helemaal uit te leven!

Paaldansen

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het voelt om te gaan paaldansen in Den Haag? Dan is dit de perfecte kans. Tijdens de workshop leer je hoe je moet draaien, hoe je sierlijke poses moet aannemen en brengen we je de grondbeginselen van het floorwork bij. De cursus duurt minimaal 1,5 uur met een uitloop tot 2 uur. Het is een manier om met veel plezier en met elkaar iets heel nieuws leren! De toekomstige bruid gaat aan het eind van de workshop de geleerde choreografie demonstreren. Het belangrijkste deel van deze workshop draait om lachen, gieren brullen. Ervaring hebben jullie niet nodig en er wordt niets van je verwacht! Als het einde van de workshop nadert geeft de docent een prachtige demonstratie. Ze laat zien wat je met training nog zou kunnen bereiken. Maak gerust tijdens de workshop foto’s en video’s, het moet een onvergetelijke dag worden waarop we vieren dat jouw vriendin gaat trouwen! Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Burlesque

Iedere vrouw die de film ‘Burlesque’ heeft gezien wordt erdoor geïnspireerd. Burlesque dansen in Den Haag draait om het ontdekken van de Femme Fataal in jezelf. We leren je mooie, sensuele (heup)bewegingen en je bent in staat tot echte Pin-up poses. De workshop Burlesque legt bij de deelnemende vrouwen de basis van deze dansvorm vast. Je leert -al bewegend en dansend- omgaan en gebruikmaken van stoelen, boa’s en waaiers. Deze technieken smelten samen tot een geweldige choreografie. Die wordt door jullie aan het eind van de workshop uitgevoerd. Het is een geweldige uitdaging om de Femme Fatale uit de bruid te halen.  En uit de vriendinnen die meedoen! Wat een lol zullen jullie hebben. Boek gelijk een workshop! Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Striptease / Lapdance

Met een knipoog: dit is nu eens een workshop waar de bruid tijdens de huwelijksnacht ook nog wat aan heeft. De workshop Striptease / Lapdance leert je sensuele bewegingen. Op die manier versterkt je jouw aantrekkingskracht. Voel jij je meer vrouw en voel je je aantrekkelijk. Natuurlijk bepaal jij bij deze workshop je eigen grenzen. Je zult niets hoeven doen waar jij je niet prettig bij voelt. De workshop draait om het verleiden, en daarnaast om het plezier hebben met je vriendinnen. Jullie vieren met elkaar dat er iemand gaat trouwen! Ben je al enthousiast? Schrijf je dan snel in.

Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Andere locaties

Wij geven ook workshops in Zoetermeer, Scheveningen, Den Haag en Utrecht.
Sommige ruimtes zijn duurder en/of hebben andere voorwaarden, vandaar dat er verschil in tarief kan zitten.

Natuurlijk kunnen we ook naar een locatie komen die jullie zelf uitgezocht hebben. Er zijn bepaalde eisen waaraan een ruimte moet voldoen, dus mail ons gerust of vul het contactformulier in met de gegevens van jullie locatie, zodat onze technische dienst de ruimte kan beoordelen.