Workshop Burlesque / Chairdance

Bij de dansstijl Burlesque draait het allemaal om vrouwelijkheid. In de workshop leer jij je sensueel en sexy te bewegen in een vette choreografie. We laten je dansen met onder andere boa’s, waaiers, handschoenen en een stoel. Eén ding is zeker: na de workshop voel jij je op-en-top vrouw.

Deze workshop is perfect voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of als verjaardagscadeau

Workshop Burlesque / Chair dance

Christina Aguilera zingt het in haar famous song: ‘Hit it up, get it up, gotta give me your best. So get your ass up, show me how you Burlesque!’.

Tijdens de workshop Burlesque leren jij en je vriendinnen met behulp van een stoel, een boa, een waaier en een flinke dosis glamour de ins en outs van Burlesque/chairdance. De workshop is perfect voor een vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, bedrijfsuitje, teamuitje of als origineel verjaardagscadeau. Je boekt een workshop Burlesque/chairdance al vanaf vier personen. Voor grote groepen werken wij met een speciale groepskorting. Je leest hier per locatie de diverse kortingen.

  • Onwijs leuke en gezellige workshop
  • Workshops vanaf € 25,- per persoon
  • Ook super voor vrijgezellenfeesten

De kleding

Jullie mogen als groep zelf de kleding en accessoires verzorgen. Wij geven ‘schone’ boa’s in bruikleen die gemaakt zijn van speciaal organza (geen veren om dierenleed te voorkomen). Draag kleding waar jij je comfortabel in voelt, zodat je gemakkelijk beweegt. Dit mag een sexy outfit zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ons advies is om een legging of hotpants met panty te dragen. Blote benen zijn niet handig bij bewegingen op de stoel, dus we raden je aan om je benen altijd te bedekken. Pumps met hak maken het plaatje helemaal af!

Prijsoverzicht

Klik op de foto van de stad van uw keuze en bekijk de kosten per locatie

Workshop Burlesque / Chairdance Zoetermeer?

Workshop Burlesque / Chairdance Den Haag?

Workshop Burlesque / Chairdance Rotterdam?

Workshop Burlesque / Chairdance Utrecht?

Programma workshop Burlesque / Chairdance

Onder professionele begeleiding
leren dansen als
Christina Aguilera

Aanvang

Voordat we starten met de sensuele workshop is het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Bij binnenkomst zijn jullie in de gelegenheid om eerst wat te drinken, zodat we elkaar iets beter kunnen leren kennen. Dan is het tijd om van outfit te switchen. Het is goed om te weten dat de workshop Burlesque/chairdance geen erotische workshop is, maar dat de activiteit uitsluitend is bedoeld om jezelf sexy te voelen.

It’s showtime

Om ervoor te zorgen dat jullie straks dansen als Christina Aguilera in Burlesque krijgen jullie eerst een uitleg. Vervolgens gaan we aan de slag met de choreografie met een stoel, boa en/of waaiers. Hierbij werken we met diverse technieken en trucs om ervoor te zorgen dat jullie straks dansen als ware showgirls. Tijdens de workshop werken we toe naar een videoclip. Om ervoor te zorgen dat jullie een leuk aandenken hebben aan de workshop wordt de show gefilmd met jullie camera en/of telefoon.

Cheers!

Na de workshop is er de mogelijkheid om nog een drankje te drinken. Tevens kunnen jullie de foto’s en video’s bekijken die tijdens de workshop zijn gemaakt. Zo wordt het altijd een onwijs gezellige avond met onverwacht spektakel.

Tip: workshop Burlesque vrijgezellenfeest

Speciaal voor de bachelorette is er een speciaal onderdeel in de choreografie. Op deze manier wordt zij extra in het zonnetje gezet en weten jullie zeker dat zij eruit springt wanneer jullie het filmpje van het eindproduct terugkijken.

Kosten Burlesque workshops

De tarieven zijn variërend per locatie. Zo is de ene ruimte duurder dan de andere en dienen wij per ruimte rekening te houden met diverse voorwaarden. Je boekt echter al een workshop Burlesque vanaf vier personen. Daarnaast werken wij met aantrekkelijke groepskortingen. Wij geven workshops in ZoetermeerDen Haag/Scheveningen, Rotterdam en Utrecht.

Natuurlijk kunnen we ook naar een locatie komen die jullie zelf hebben uitgezocht. Er zijn echter wel bepaalde eisen waaraan een ruimte moet voldoen. Mail in dat geval  jullie locatie of vul het contactformulier in met de gegevens van die locatie. Ons technisch team kan vervolgens beoordelen of de ruimte geschikt is.