Workshop
Twerk en Pole

Deze training combineert workout, dans en twerken in één. We zitten elementen van cardio, rekoefeningen en ook versterkende oefeningen in. Met deze training maak jij jouw lichaam vooral soepel en slanker. Een aanrader!

Deze workshop is perfect voor een hechte vriendinnengroep, of als verjaardagscadeau

Workshop Twerk & Pole

Inmiddels iedereen weet al wat Twerkout is, want het is tegenwoordig behoorlijk populair! Twerken is een hele bijzondere manier van dansend bewegen. Twerk, een van de trainingselementen, wordt tijdens de lessen grondig uitgelegd door de dansinstructeur. De handen heb je op de bovenbenen en de billen beweeg je soepel hen en weer in de juiste houding tot de stand van je rug. De lessen vragen veel aandacht voor het behoud van je motorische coördinatie, we leren je hoe je spieren kunt isoleren.

Twerk & Pole

Twerk & Pole is een combinatie van twerken en dansen met en rond de paal. Dit is de leukste combinatie die jij je maar kunt voorstellen. Het is zo super om deze twee disciplines met elkaar te combineren. Je voelt je super vrouwelijk en je hebt veel steun aan de docent en aan elkaar. En vooral heb je heel veel plezier.

De kleding

Kies kleding die lekker zit, nergens knelt of drukt en waar je je prima in kunt bewegen. Strak om je lijf, maar wel comfortabel.

Je danst met blote benen en eventueel met een legging, maar met de paal is het wel prettig als je niet wegglijdt.

Als je vragen hebt over je kleding neem dan even contact op.

Prijsoverzicht

Klik op de foto van de stad van uw keuze en bekijk de kosten per locatie

Workshop Twerk& Pole Zoetermeer?

Programma workshop Twerk en Pole

Onder professionele begeleiding
en vooral met heel veel plezier
beleef je Twerk & Pole: Enjoy and have fun!

 

Hartelijk welkom!

Bij aankomst worden jullie welkom geheten onder het genot van een drankje. Vervolgens krijgen jullie de mogelijkheid je om te kleden. We raden aan om een kort broekje (hotpants) en een topje zonder mouwen te dragen. Daarnaast worden blote voeten aangeraden.

We gaan aan de slag: ‘have fun’!

We starten met een warming-up en dan volgt het aanleren van de basisbeginselen van de twerk. Daarna gaan we door met de paaldanstechnieken, sexy floorwork en dat alles natuurlijk in combinatie met de twerk! Al deze moves leer je vervolgens te combineren tot één sensuele choreo in deze heerlijk en vrolijke workshop.

Met een goede twerkout word jij je meer bewust van je eigen lichaam. Hoewel deze techniek van het bewegen van de heupen en billen voor veel vrouwen vrij moeilijk is en velen er sceptisch over zijn, omdat ze het moeilijk vinden, of denken dat ze dat niet kunnen, is niets minder waar. In feite hoef je geen speciale aanleg te hebben om twerken te kunnen leren. Deze techniek kent ook geen leeftijdsgrenzen. De docent benadert de vrouwen tijdens deze workshop individueel en helpt hen hun eigen angsten te overwinnen. Een twerk & pole training is van vrouwen voor vrouwen, het helpt menig vrouw om dat gevoel van schaamte, angst en een lage eigenwaarde te overwinnen. Twerk help je jezelf te ontdekken.

Tip: workshop Twerk & Pole is een goed idee voor een vrijgezellenfeest

Op zoek naar een leuk en origineel idee voor een vrijgezellenfeest? Kies dan deze workshop Twerk & Pole! Tijdens het vrijgezellenfeest wordt de vrijgezel natuurlijk extra in het zonnetje gezet. Zij mag de hoofdrol spelen in jullie act. Daarnaast worden er volop foto’s en video’s gemaakt, zodat jullie nog heel lang na zullen genieten.

Kosten workshop Twerk & Pole

De kosten van de workshop verschillen per locatie, omdat de ene ruimte prijziger is dan de andere. Wij maken gebruik van groepskortingen, waardoor je nooit de hoofdprijs betaalt. Vanaf € 27,50 per persoon boek je echter al een workshop paaldansen. Wij geven workshops Twerk & Pole alleen in Zoetermeer.