Workshop
Coyote Ugly Linedance

Ervaar de unieke combi tussen Linedance en de verleidelijke dansbewegingen van een Coyote Girl. Beleef het betoverende Wilde Westen en word de kunst van de echte Coyote Girl-passen meester. Bij deze speciale manier van dansen dans je in groepsverband, zij aan zij, voor en achter elkaar.

Deze workshop is gaaf voor een vrijgezellenfeest, je danst in groepsverband, en daarom veel plezier met elkaar

Wat is Coyote Ugly Linedance?

De film Coyote Ugly uit 2000 heeft de basis gelegd voor deze geweldige dance. Coyote Ugly vertelt het verhaal van Violet Sanford, een jonge vrouw die naar New York vertrekt om een carrière als songwriter te beginnen. Ze krijgt enorme tegenslagen te verwerken. Dan hoort ze dat er een danseres wordt gezocht in de bar ‘Coyote Ugly’. Een boeiend verhaal over een muzikale carrière. Maar wat van deze film vooral blijft hangen is het swingende en sexy dansen. Make it up Girls! Deze energieke, sexy dansstijl wint overal terrein. Over de hele wereld zijn er, in bijna alle grote steden Coyote Ugly bars, zoals in Moskou, München, New York en meer, en bij ons in Breda.

Voor deze workshop heeft Release Dance Academy de Coyote Ugly Dance gecombineerd met Country Linedance. Je staat in rijden naast, voor en achter elkaar. Zo ontstaat er een samengaan van Linedance en de sexy moves van de Coyote Ugly Girl. Een te gek gave combi waar je heel erg van zult genieten.

De kleding

Je danst in je eigen kleding, maar blijf wel lekker in de country stijl. Geef jezelf de uitstraling van een cowgirl. Leuke korte spijker shorts met een strak hesje of een geknoopte blouse doen het altijd goed. 

Maak je geen zorgen over de accessoires – wij zorgen voor de cowboy hoeden! Als je echter het authentieke cowgirl-gevoel wilt omarmen, kun je je eigen cowboy laarzen aantrekken, als je die hebt.

Prijsoverzicht

Klik op de foto van de stad van uw keuze en bekijk de kosten per locatie

Workshop Coyote Ugly Linedance Zoetermeer?

Workshop Coyote Ugly Linedance Den Haag?

Workshop Coyote Ugly Linedance Rotterdam?

Workshop Coyote Ugly Linedance Utrecht?

Programma workshop Coyote Ugly Linedance

Laat je energie maar stromen terwijl jij
je inerlijke sexy cowgirl omarmt
met je stoutste schoenen aan

Welcome girls!

Tijdens het welkomstdrankje komen we al snel in de juiste sfeer door jou en je vriendinnen te voorzien van gave cowgirl hoeden. Opzwepende muziek volgt waarop jullie vrijuit mogen dansen. Dus, trek je cowgirl-laarzen aan, want ‘Giddy up, cowboy!’; de meiden zijn weer ‘in town’.

Bij ons is plezier gegarandeerd, terwijl je de grondbeginselen van country linedance en de verleidelijke dansbewegingen uit de iconische film Coyote Ugly aanleert. Onder deskundige begeleiding van een ervaren Coyote-instructrice, raak je vertrouwd met zowel de traditionele country Linedance pasjes als de sensuele bewegingen uit de film. Na deze workshop beklim jij zelf het podium en dans je als een volleerde Coyote Ugly Girl.

Wat kun je verwachten?

Je leert de essentiële basis van Linedance, gecombineerd met de verleidelijke bewegingen uit Coyote Ugly.  Aan het einde van de choreografie zit ook nog een speciaal stukje voor de aanstaande bruid als het om een vrijgezellenparty gaat.

Jullie hebben ook zelf tijd om tijdens en na de workshop foto’s te maken of te filmen.

Tip: workshop Coyote Ugly is helemaal geschikt voor een vrijgezellenfeest

Op zoek naar een leuk en origineel idee voor een vrijgezellenfeest ? Bespreek dan een workshop Coyote Ugly Linedance! Tijdens het vrijgezellenfeest wordt de vrijgezel natuurlijk extra in het zonnetje gezet. Zo is zij degene die de hoofdrol in de act heeft. Alleen of samen met jullie. Daarnaast worden er volop foto’s en video’s gemaakt, zodat jullie nog lang kunnen nagenieten.

Kosten workshop Coyote Ugly Linedance

De kosten van de workshop verschillen per locatie, omdat de ene ruimte prijziger is dan de andere. Wij maken gebruik van groepskortingen, waardoor je nooit de hoofdprijs betaalt. Vanaf €27,50 per persoon boek je echter al een workshop Coyote Ugly. Wij geven deze workshops in onder andere ZoetermeerDen Haag / Scheveningen en Rotterdam en Utrecht.