Vrijgezellenfeest vrouwen Rotterdam,
voor een onvergetelijke ervaring: Release Dance Academy

Wil je een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam of omgeving organiseren? Dan is het zoeken  voorbij, je zult op deze pagina vast iets vinden wat fantastich past.

Release Dance Academy geeft een drietal leuke workshop waar het plezier en de lol vanaf spat. Workshops die met name voor vrouwen heel veel plezier geven. Wij bezorgen jullie een dag of vooravond de je niet snel vergeet. Bekijk op onze site (hieronder op de pagina) de vier workshops die kunnen worden ingezet als vrijgezellenfeest. Stuk voor stuk bijzonder en aantrekkelijk, maak snel je keuze en boek!

Wij maken van elk vrijgezellenfeest, vrijgezellendag, vrijgezellenparty of vrijgezellenavond een topdag!

Prijzen vanaf € 285,- t/m 10 personen.
Stuur voor kortingen bij grotere groepen ons een mailtje.

Wij hebben de ruimte, de mogelijkheden en de gaafste ideeën voor al je feesten

Vrijgezellenfeest vrouwen in de buurt van Rotterdam

Rotterdam, een jonge, creatieve en dynamische stad. Deze haven- en wereldstad is voor het het organiseren van een vrijgezellenfeest voor vrouwen, een groepsuitje of een andere activiteit helemaal geweldig. Maak er een onvergetelijke dag van in combinatie met een andere activiteit of bezichtiging in deze stad. Rotterdam vormt een fraai decor voor een bijzonder en onvergetelijk groepsuitje. Wat dacht je van een workshop paaldansen, een workshop Burlesque / Chairdance of een workshop Striptease / Lapdance? Dat kan bij zo’n dag natuurlijk niet ontbreken.

Vrijgezellenfeest vrouwen omgeving Rotterdam

Release Dance Academy geeft gave workshops voor het vrouwen vrijgezellenfeest. Of je nu een sportieve vrouw bent of super sexy of een combinatie van die twee, onze workshops bevallen iedere vrouw. We zorgen voor een uniek vrijgezellenfeest voor jou en jouw vriendinnen. We weten zeker dat je niet alleen veel lol maar ook veel inspiratie op zult doen. Hieronder vind je de meest gewilde en populaire dansworkshops voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Rotterdam. Maar let op: onze workshops worden op alleen op afspraak gegeven.

Paaldansen

Weet jij niet wat het is om te paaldansen in Rotterdam? Dan wordt het tijd om dit uit te vinden en is dit de perfecte workshop. Jullie leren hoe je moet draaien, hoe je fraaie poses aan kunt nemen en wat over floorwork. De cursus duurt tussen de 1,5 en 2 uur en geeft veel plezier terwijl je iets nieuws leert! De bruid heeft een special rol: zij mag aan het eind van de workshop de geleerde choreografie demonstreren. Tijdens de workshop wordt er veel gelachen, gegierd en gebruld. Er is geen ervaring nodig en er wordt niets van je verwacht! aan het eind van de workshop geeft de docent een demonstratie en laat zij zien wat er met veel training allemaal mogelijk is. En vergeet niet om tijdens deze workshop paaldansen foto’s en video’s te maken. Het wordt een onvergetelijke dag worden waarop we vieren dat er iemand gaat trouwen! Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Burlesque

Welke vrouw heeft de film ‘Burlesque’ niet gezien? Bijna iedereen en bijna iedereen is erdoor geïnspireerd! Burlesque dansen draait om het vinden van de Femme Fataal in jou. Het draait om sensuele bewegingen en fraaie Pin-up poses. De workshop Burlesque in Rotterdam geeft de basis aan van het principe. We leren je omgaan met stoelen, boa’s en waaiers. En deze technieken worden samengevoegd tot een geweldige choreografie. Deze uitvoering vindt plaats aan het eind van de workshop. Wil jij de Femme Fatale uit je bruid halen en uit de vriendinnen die meedoen? Boek dan nu een workshop! Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Striptease / Lapdance

Een workshop waar de bruid tijdens de huwelijksnacht ook nog wat aan heeft? Dan heb je het gevonden, want deze workshop Striptease/Lapdance leert je een aantal sensuele bewegingen en versterkt je aantrekkingskracht. Op een fantastische, vrouwelijke manier. Bij deze workshop bepaal je zelf jouw eigen grens. Er wordt niets van je verwacht. Je doet niets waar jij je niet prettig bij voelt. De workshop draait om het verleiden, maar ook om het plezier hebben met je vriendinnen. Jullie vieren dat er iemand gaat trouwen! Jullie hebben vooral heel veel plezier. Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Andere locaties

Wij geven deze workshops in Zoetermeer, Scheveningen, Den Haag en Utrecht.
Sommige ruimtes zijn duurder en/of hebben andere voorwaarden, vandaar dat er verschil in tarief kan zitten.

Natuurlijk kunnen we ook naar een locatie komen die jullie zelf uitgezocht hebben. Er zijn bepaalde eisen waaraan een ruimte moet voldoen, dus mail ons gerust of vul het contactformulier in met de gegevens van jullie locatie, zodat onze technische dienst de ruimte kan beoordelen.