Vrijgezellenfeest Scheveningen

De ideale locatie om het vrijgezellenfeest te beginnen, dichtbij de boulevard om het feest door te zetten! Wil jij de aanstaande bruid een onvergetelijke dag verzorgen? Kom bij Release Academy een workshop volgen. Wij geven workshops in Paaldansen, Burlesque en Striptease/Lapdance.
Ben je geïnteresseerd om een vrijgezellenfeest bij ons te organiseren? Neem contact op met ons, en we antwoorden zo snel mogelijk terug. Vergeet niet te vermelden met hoe veel personen je wilt komen, welke locatie en welke workshop jullie willen volgen! Wij hebben er zin in!

Wij hebben de ruimte en mogelijkheden voor al je feesten

Vrijgezellenfeest Scheveningen

Deze locatie ligt slecht op 5 minuten lopen van de boulevard van Scheveningen! Wat wil je nog meer? Heerlijk een drankje doen, een hapje en daarna de workshop, of andersom, eerst de workshop en daarna het nachtleven van Scheveningen ontdekken? Je kunt er het hele vrijgezellenfeest omheen organiseren! Deze toplocatie is in de plaatselijke YMCA, met genoeg ruimte om je helemaal uit te leven!

Workshop Paaldansen

Altijd al willen weten hoe het is om te paaldansen? Dan is dit de perfecte workshop, tijdens de workshop leren jullie draaien, poses en floorwork. De cursus duurt tussen de 1,5 en 2 uur en is de manier om heel veel plezier te hebben en iets nieuws te leren! De bruid mag aan het eind van de workshop de geleerde choreografie aan jullie demonstreren! Tijdens de workshop draait vooral om lachen, gieren en brullen, er is geen ervaring voor nodig en er wordt niks van je verwacht! Tegen de afloop van de workshop geeft de docent een demonstratie en laat zien wat er met veel training allemaal haalbaar is! Tijdens deze workshop paaldansen mag je natuurlijk foto’s en video’s maken, het moet een onvergetelijke dag worden, te vieren dat er iemand gaat trouwen!

Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Workshop Burlesque

Bijna iedere vrouw heeft de film ‘Burlesque’ gezien en is geïnspireerd geraakt! Burlesque dansen draait om het vinden van de Femme Fataal, sensuele bewegingen en echte Pin-up poses. De workshop Burlesque geeft de basis van het principe, je leert omgaan met stoelen, boa’s en waaiers. Deze technieken worden samengevoegd tot een geweldige choreografie, en deze voeren jullie aan het eind van de workshop uit! Wil jij de Femme Fatale uit je bruid halen en uit je vriendinnen die meedoen? Boek dan nu een workshop!

Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Workshop Striptease / Lapdance

Willen jullie een workshop doen waar de bruid tijdens de huwelijksnacht ook nog wat aan heeft? De workshop Striptease/Lapdance leert je sensuele bewegingen en versterkt je aantrekkingskracht. Bij deze workshop hoef je niet uit de kleren te gaan, je bepaalt je eigen grens. De workshop draait om de gezelligheid, het plezier hebben met je vriendinnen en het vieren dat er iemand gaat trouwen! Niks is verplicht.

Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Workshop Aerial Hoop

Aerial Hoop is een vorm van dans met behulp van een RVS hoepel die bevestigt is aan het plafond. Tijdens de workshop leren jullie omgaan met de hoepel, de workshop heeft een sportieve aard, maar is bedoelt om de sexy vrouw in je naar boven te krijgen. Tijdens de workshop leer je moves en poses, en aan het eind van de workshop mag de aanstaande bruid deze voor jullie demonstreren! Een onvergetelijke dag, met veel gelach en vooral veel gezelligheid!

Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Iets anders te vieren?

Heb je geen vrijgezellenfeest te vieren? Maar een verjaardag, een groepsuitje of een speciale gelegenheid? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om dit te vieren bij Release Academy, neem contact op met ons en ontdek wanneer het plezier kan beginnen!

De Release Academy heeft meerdere locaties. Bekijk hier de volgende locatie:

Vrijgezellenfeest Den Haag
Vrijgezellenfeest vrouwen Den Haag
Vrijgezellenfeest Zoetermeer
Vrijgezellenfeest vrouwen Rotterdam