Lessen Burlesque / Chairdance

We halen de sexy vrouw in jou naar boven. Je leert bewegen op een vrouwelijke en sensuele manier. Burlesque dansen is een showstijl waarbij het draait om vrouwelijkheid. In deze lessen leer jij je sensueel en sexy te bewegen in verschillende choreografieën.

Een verrassende workout voor iedereen die graag beweegt

Lessen Burlesque / Chairdance Arco

De combinatie van Burlesque en acro chairdance (acro/ balancing) is sexy, indrukwekkend en tegelijkertijd een geweldige workout voor zowel je armen, benen als je buik. Bij Release Academy geven we les in de nieuwe stijl, zoals in de film ‘Burlesque‘ te zien is, gecombineerd met chair acro. Deze cursus Burlesque acrobatics/ chairdance geeft jouw zelfvertrouwen een flinke boost! Bijburlesque/chairdansen draait alles om vrouwelijkheid. In deze lessen leer jij je sensueel en sexy te bewegen in verschillende choreografieën en leer je omgaan met o.a. boa’s, waaiers, handschoenen en natuurlijk de ‘chair’. Maar het  Chairdance, ook we Chair acrobatics genaamd, is ook een intense fitness work-out. Je werkt aan je conditie, je kracht en je flexibiliteit. Je zal snel je lichaam zien veranderen op een mooie subtiele manier. De lessen duren 60 minuten en gaan van warming up tot cooling down. Probeer het uit en ontdek. Ben je geïnteresseerd in een proefles? Schrijf je dan nu in, let op er zijn een beperkt aantal plekken! Kijk in de agenda voor de actuele datums.

Proefles Burlesque/ Chairdance

De beste manier om erachter te komen of Chairdance/ Burlesque iets voor jou is, is gezellig een les meedoen! Maak kennis met de Release Academy en schrijf je in voor een speciale proefles avond Burlesque. Er zijn altijd maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je op tijd aan! In onze agenda staan alle proefles avonden vermeld voor de komende weken. De kosten voor een proefles zijn € 15,-

Wat moet ik aan?

Je leert omgaan met o.a. boa’s, waaiers, handschoenen en natuurlijk de ‘chair’. Voor Burlesque acrobatics/ chairdance is het handig om iets te dragen waar jij je comfortabel in voelt en vrij in kunt bewegen. Je kleding mag sexy zijn, maar lingerie wordt niet gewaardeerd. In deze lessen gaat niemand uit de kleren. Wij adviseren een legging of hotpants met een panty, een truitje en hakken of pumps als schoeisel. Gevorderde dansers kunnen eventueel lingerie dragen.

Wanneer kan ik beginnen?

De Chairdance/ Chair acrobatics lessen zijn er op elk niveau het hele jaar door. In de agenda wordt de actuele planning en startdatums van beginnerscursussen per twee maanden aangegeven. Het zijn doorlopende lessen, dus je kunt op elk  gewenst moment instromen. Om kennis met de Release Academy te maken werken wij met een ‘proefles avond’. De avond begint met een proefles, daarna worden er enkel Burlesque/ Chairdance performances gegeven. Tijdens de proefles wordt er gekeken over welke danskwaliteiten je beschikt en wordt er een persoonlijk advies gegeven in welke groep jij het beste tot je recht komt. Je hoeft geen ervaring te hebben met dans of Burlesque/ Chairdance! Heb je al wel danservaring, dan kan je altijd instromen op een gepast level.
Er kunnen veranderingen optreden in het weekrooster, bijvoorbeeld door uitval van docenten of feestdagen. Hierop word je altijd tijdig per lesgroepsapp geattendeerd.

De agenda

In de agenda vind je de datums van alle cursussen, de proeflessen en specials (bootcamps) die je rechtstreeks via de site kunt boeken.