Workshop Paaldansen

Perfect voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, vriendinnendag, verjaardag of bedrijfsuitje: een workshop paaldansen. Tijdens de workshop leren jij en je vriendinnen de basis van paaldansen die we verwerken in een op maat gemaakte choreografie. We hebben een speciale zaal in Zoetermeer met 16 danspalen, dus iedereen doet vrolijk mee!

Deze workshop is perfect voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of als verjaardagscadeau

Workshop Paaldansen

Naast het trainen van de buikspieren van al het lachen, is de kans groot dat jullie de volgende dag flinke spierpijn hebben. Paaldansen is namelijk een supergoede work-out. Je boekt al een workshop paaldansen vanaf € 27,50 per persoon. Eén ding is zeker: het wordt een onvergetelijke dag vol humor.

  • 16 RVS spinners danspalen in onze vestiging in Zoetermeer
  • Workshops vanaf € 27,50 per persoon
  • Actieve workshops met een flinke dosis fun

De kleding

Kies zelf confortabele keding uit, waarin jij je goed kunt bewegen en waarin je figuur mooi uitkomt.

Een kort broekje, hotpants met een strak hesje of een aanlsuitend pakje.

Altijd met blote benen anders heb je geen grip op de paal.

Ook altijd op blote voeten.

 

 

Prijsoverzicht

Klik op de foto van de stad van uw keuze en bekijk de kosten per locatie

Workshop Paaldansen Zoetermeer?

Workshop Paaldansen Den Haag?

Workshop Paaldansen Rotterdam?

Programma workshop paaldansen

Onder professionele begeleiding
met heel veel plezier
met elkaar leren paaldansen

We heten je welkom!

Bij deze workshop worden jullie welkom geheten onder het genot van een drankje. Vervolgens krijgen jullie de mogelijkheid je om te kleden. We raden aan om een kort broekje (hotpants) en een topje zonder mouwen te dragen. Daarnaast worden blote voeten aanbevolen. Het gebruik van bodylotion wordt afgeraden, omdat je hierdoor geen grip hebt tijdens het paaldansen.

We gaan aan de slag

Onder professionele begeleiding leren jullie de basis van het paaldansen. Om ervoor te zorgen dat de spieren warm zijn en de spanning een beetje verdwijnt, beginnen we met een warming-up. Vervolgens gaan we aan de slag met het echte werk. Hierbij kun je denken aan het aanleren van een aantal basisdraaien en -poses en eventueel floorwork.

Zodra jullie de fijne kneepjes onder de knie hebben, is het tijd om te werken aan de choreografie. Hierin verwerken we de elementen die jullie zojuist hebben geleerd om aan het einde van de workshop tot een spetterende demonstratie te komen. Aan het einde van de workshop geeft de docente een adembenemende show. Na de workshop zijn jullie in de gelegenheid om na te kletsen en de foto’s en video’s te bekijken.

Tip: workshop Paaldansen voor een vrijgezellenfeest

Op zoek naar een leuk en origineel idee voor een vrijgezellenfeest? Volg een workshop paaldansen! Tijdens het vrijgezellenfeest wordt de vrijgezel natuurlijk extra in het zonnetje gezet. Zo is zij onder andere degene die de act daadwerkelijk mag opvoeren. Alleen of samen met jullie. Daarnaast worden er volop foto’s en video’s gemaakt, zodat jullie nog lang kunnen nagenieten.

Kosten Paaldansworkshops

De kosten van de workshop verschillen per locatie, omdat de ene ruimte prijziger is dan de andere. Wij maken gebruik van groepskortingen, waardoor je nooit de hoofdprijs betaalt. Vanaf € 27,50 per persoon boek je echter al een workshop paaldansen. Wij geven paaldansworkshops in onder andere ZoetermeerDen Haag / Scheveningen en Rotterdam.