Workshop Bachata

Het dansen van de Bachata is heel erg geschikt voor een oergezellige, gave workshop. De dans is vrolijk, uitbundig en blij en komt oorspronkelijk uit de Dominicaanse Republiek. Wil je tijdens een gezellige workshop deze sensuele dans leren met je danspartner? Onderneem dan snel actie en organiseer deze workshop.

Heb je zin in een onvergetelijke en meeslepende danservaring? Doe mee en geniet van de opgewekte beats!

Wat is de Bachata dans en waar komt het vandaan?

Stap in de wereld van Bachata, het romantische muziekgenre van de Dominicaanse Republiek! Dit betoverende genre ontstond in de 19e eeuw op het platteland, waar de arme bevolking elkaar ‘s avonds ontmoette om hun gevoelens van ongenoegen over hun armoede te uiten met bruisende muziek. Ontdek de passie en emotie van Bachata en laat je betoveren!

In de jaren negentig brak er een geweldige revolutie uit in het genre, waardoor het een modern pad insloeg. De middenklasse begon de muziekstijl te waarderen en de naam Amargue (wat bitterheid betekent) verdween om plaats te maken voor de hedendaagse Bachata.

De kleding

De vrouwen mogen zelf de kleding -en eventuele  bijpassende accessoires- aantrekken die ze leuk vinden. Het is een blije, beweeglijke dans dus laat die rokken maar zwieren. Een strakke broek is ook goed. 

En voor de mannen adviseren we vrolijke, gemakkelijk zittende, kleurrijke kleding.

 

Prijsoverzicht

Klik op de foto van de stad van uw keuze en bekijk de kosten per locatie

Workshop Bachata Zoetermeer?

Workshop Bachata Den Haag?

Workshop Bachata Rotterdam?

Workshop Bachata Utrecht?

Programma workshop Bachata

Onder professionele begeleiding
met heel veel plezier
de Bachata leren dansen

We heten je van harte welkom!

Het programma is zorgvuldig samengesteld om jullie een onvergetelijke en meeslepende danservaring te bieden. Bij deze Bachata Workshop staat gezelligheid, leren en plezier centraal. Bij binnenkomst verwelkomen we jullie en nodigen we je uit om kennis te maken met mededeelnemers en onze dansinstructeurs. Met een welkomstdrankje. Dan volgt een informatieve introductie over de dans Bachata. En vragen stellen kunnen jullie altijd! 

Voor alle niveaus is het genieten

Na de introductie duiken we meteen in het leren van de essentiële basisstappen van Bachata. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gedanst, zul je snel kunnen meedoen en genieten van de muziek en beweging. Zodra iedereen vertrouwd is met de basisstappen, gaan we verder met het aanleren van enkele coole en uitdagende combinaties. Onze instructeurs zorgen ervoor dat de combinaties interessant en haalbaar zijn, ongeacht je niveau. Dansplezier staat voorop, en dat zul je zeker ervaren terwijl we bewegen op betoverende Bachata-klanken.

Tip: workshop Bachata voor een bedrijfsfeest

Wil je een origineel idee voor een bedrijfsfeest of een bedrijfsuitje? Wat dacht je van een workshop Bachata? Tijdens de workshop worden collega’s op een hele andere (verfrissende) manier met elkaar geconfronteerd en verbonden wat het bedrijf en de onderlinge sfeer zeker ten goede komt. Tijdens de workshop worden er volop foto’s en video’s gemaakt, zodat de herinnering blijvend is.

Kosten workshops Bachata

De kosten van de workshop verschillen per locatie, omdat de ene ruimte prijziger is dan de andere. Wij maken gebruik van groepskortingen, waardoor je nooit de hoofdprijs betaalt. Vanaf €27,50 per persoon boek je echter al een workshop Bachata. Wij geven Bachata workshops in onder andere ZoetermeerDen Haag / Scheveningen en Rotterdam en Utrecht.