Special
Sensual Pole Flow

Meer informatie over de Specials van Release Dance Academy

Deze pagina vertelt je meer over onze Special Sensual Pole Flow.
Wat is een ‘Special’ bij Release Dance Academy? Wij onderscheiden drie Specials:
1) Een workshop die bestaat uit een eenmalige les.
2) Een Bootcamp.
3) Een minicursus die uit 5 tot 6 lessen bestaat, ook een Special.
Bekijk voor alle geplande specials de agenda

Ontdek je eigen stijl en vind op een heerlijke manier de juiste balans tussen kracht, flexibiliteit en sensuele gratie

Sensual Pole Flow is een les bedoeld om meer flow te krijgen in je poledance routine. Er zijn weinig pole tricks maar je leert nu om sensueel te dansen. Je oefent veel floorwork poses en performance skills zodat je daarna beter zelf kan optreden en je eigen routines kan maken met wat je al kunt met paaldansen.

Sensual Pole Flow

Be powerful, sensible and sensual

Sensual Pole Flow is een dansvorm waarin zelfexpressie en empowerment een grote rol spelen.  Het is ook een manier om je lichaamsbewustzijn te verbeteren waardoor je beter in contact komt met jouw sensualiteit en vrouwelijkheid. Deze les is bedoeld voor alle niveaus ook beginners kunnen deze les volgen.

 Deze dansvorm heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld en kent wereldwijd een groeiende gemeenschap van beoefenaars en instructeurs. Het is uitermate geschikt voor alle dansers die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de sensuele kant van paaldansen en het ontwikkelen van hun artistieke vaardigheden.

Sensual Pole Flow

✔ Ontdek zelfexpressie en empowerment

✔ Vergroot je zelfvertrouwen

✔ Word je meer bewust van je eigen lichaam

✔ Ervaar jouw sensuele kant

✔ Kom in contact met je vrouwelijke kant

Waarom Sensual Pole Flow lessen nemen?

Het is een waardevolle aanvulling op je al bestaande paaldansroutine. Het is geen choreografie dus het is heel makkelijk te volgen voor iedereen. Elke beweging wordt als oefening meerdere keren herhaald. Dat helpt je om er vertrouwd mee te worden, je lichaam zal sterker worden. Na een paar herhalingen voel je de energie door je lichaam stromen.

Je ontdekt je eigen stijl! Het is ook een goede basis voor andere danslessen die je misschien wilt gaan volgen zoals paaldansen of Burlesque. Je zult meer gevoel leren inzetten in de choreo’s en freestylen.

Onze cursisten krijgen de juiste training en begeleiding van gekwalificeerde instructeurs.

De cursus staat in het teken van ontdekken wat jouw lichaam allemaal kan. We laten jou de kracht en schoonheid van jouw lichaam laten ervaren. Je leert veel op het gebied van floorwerk, meerdere poses en performance skills. Als je dat goed beheerst, kun je dat -op jouw manier- inzetten bij een eigen optreden.

De agenda

In de agenda vind je de datums van alle cursussen, de proeflessen en specials (bootcamps)
die je rechtstreeks via de site kunt boeken.