Workshop
High Heel Pole

Deze workshop leert je hoe je poletechnieken kunt combineren met sensuele en vrouwelijke danstechnieken. Ben jij op zoek naar een echte feel good training waarbij direct resultaten zichtbaar zijn? Pak dan nu je kans en schrijf je in voor het ultieme trainingsevenement voor jou!

Deze workshop is perfect voor een vrijgezellenfeest, een vriendinnenuitje of als verjaardagscadeau

Workshop sexy High Heel Pole Dance

Dit is een unieke workshop voor jou! Dansen is bij Release een combinatie van fun én serieus bezig zijn, maar High Heel Pole Dance is ook de perfecte total workout voor je hele lichaam.

In onze paaldansschool staan 16 RVS spinner-danspalen, dus er is plaats voor maximaal 16 deelnemers.

De workshop High Heel Pole zal jouw kracht, lenigheid en souplesse behoorlijk doen toenemen. En wat dacht je van een beter uithoudingsvermogen en conditie? Los daarvan bevordert het je sexy, vrouwelijke kant wat ook tot uitdrukking komt door het dragen van de high heels. Daarnaast bevordert het uithoudingsvermogen en conditie.

De kleding

Jullie mogen zelf je kleding verzorgen. Draag kleding waarin jij je comfortabel en goed voelt, zodat je gemakkelijk beweegt.

We adviseren abosluut kniebeschermers vanwege het floorwork. En vergeet je hakken niet.

Het mag voor High Heel Pole een sexy outfit zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Prijsoverzicht

Klik op de foto van de stad van uw keuze en bekijk de kosten per locatie

Workshop High Heel Pole Zoetermeer?

Programma workshop High Heel Pole Dance

 

Maak kennis met pole dance technieken,
sexy pole moves, floorwerk,
choreografie en danstechniek.

 

We heten jullie hartelijk welkom!

Jullie worden ontvangen met een drankje. Je maakt kennis met elkaar en de dansdocent. Vervolgens is er de gelegenheid je om te kleden.

Een geanimeerd, gezellig programma

Tijdens de workshop oefenen we meerdere draaien en poses. Verwacht dan niet dat je direct de meest compliceerde bewegingen kunt uitvoeren, want paaldansen met hakken vraagt veel en andere disciplines en routines van jou. De geleerde oefeningen, draaien en poses brengen we bij elkaar tot een mooie choreografie.

Tijdens deze High Heel Pole workshop maak je kennis met verschillende onderdelen van het Release trainingsprogramma High Heels Sexy Pole Dance zoals Pole Technieken, Sexy pole moves, Floorwork, Choreografie en Danstechniek.

De workshop wordt afgesloten met een cooling down om het lichaam weer tot rust te laten komen. Het totale programma duurt 90 minuten.

Tip: workshop High Heel Pole uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest

Op zoek naar een leuk en origineel idee voor een vrijgezellenfeest voor de bruid? Deze workshop High Heel Pole! Tijdens het vrijgezellenfeest wordt de vrijgezelle natuurlijk extra in het zonnetje gezet. Zo is zij echt het middelpunt. Alleen én samen met jullie. Daarnaast worden er volop foto’s en video’s gemaakt, zodat jullie nog lang kunnen nagenieten.

Kosten workshop High Heel Pole

De kosten van de workshop verschillen per locatie, omdat de ene ruimte prijziger is dan de andere. Wij maken gebruik van groepskortingen, waardoor je nooit de hoofdprijs betaalt. Vanaf € 27,50 per persoon boek je echter al een workshop paaldansen. Wij geven workshops High Heel Pole in Zoetermeer.