Vrijgezellenfeest Zoetermeer

Bij de Release Academy geven we een tal van workshops! Je kunt je sexy zelf ontdekken tijdens paaldansen, je Femme Fatale naar boven halen tijdens Burlesque dansen of doe een uitdagende workshop Striptease! Natuurlijk wordt bij elke workshop de bruid extra in het zonnetje gezet. Geef je zelfvertrouwen een boost en heb vooral heel veel plezier tijdens de workshop!
• We hebben 15 RVS spinner danspalen • Workshops vanaf € 25,- per persoon • Actieve workshops met een flinke dosis fun

Wij hebben de ruimte en mogelijkheden voor al je feesten

Vrijgezellenfeest Zoetermeer

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een vrijgezellenfeest in regio Zoetermeer? De Release Academy heeft de ideale locatie! We hebben een intieme bar waar je een drankje kan nuttige en de zaal is uitgerust met spiegels en discotheekverlichting (sfeerverlichting) om helemaal in de stemming van de workshop te komen. Onze professionele begeleiders geven jullie een dag om niet te vergeten! Want als je gaat trouwen, moet er eerst groot afscheid genomen worden van het ‘vrijgezellen’ bestaan! Onze locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer (3 minuten lopen vanaf halte Oosterheem, tram 4) en je kan gratis parkeren!

Workshop Paaldansen

Altijd al willen weten hoe het is om te paaldansen? Dan is dit de perfecte workshop, tijdens de workshop leren jullie draaien, poses en floorwork. De cursus duurt tussen de 1,5 en 2 uur en is de manier om heel veel plezier te hebben en iets nieuws te leren! De bruid mag aan het eind van de workshop de geleerde choreografie aan jullie demonstreren! Tijdens de workshop draait vooral om lachen, gieren en brullen, er is geen ervaring voor nodig en er wordt niks van je verwacht! Tegen de afloop van de workshop geeft de docent een demonstratie en laat zien wat er met veel training allemaal haalbaar is! Tijdens deze workshop paaldansen mag je natuurlijk foto’s en video’s maken, het moet een onvergetelijke dag worden, te vieren dat er iemand gaat trouwen!

Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Workshop Burlesque

Bijna iedere vrouw heeft de film ‘Burlesque’ gezien en is geïnspireerd geraakt! Burlesque dansen draait om het vinden van de Femme Fataal, sensuele bewegingen en echte Pin-up poses. De workshop Burlesque geeft de basis van het principe, je leert omgaan met stoelen, boa’s en waaiers. Deze technieken worden samengevoegd tot een geweldige choreografie, en deze voeren jullie aan het eind van de workshop uit! Wil jij de Femme Fatale uit je bruid halen en uit je vriendinnen die meedoen? Boek dan nu een workshop!

Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Workshop Striptease / Lapdance

Willen jullie een workshop doen waar de bruid tijdens de huwelijksnacht ook nog wat aan heeft? De workshop Striptease/Lapdance leert je sensuele bewegingen en versterkt je aantrekkingskracht. Bij deze workshop hoef je niet uit de kleren te gaan, je bepaalt je eigen grens. De workshop draait om de gezelligheid, het plezier hebben met je vriendinnen en het vieren dat er iemand gaat trouwen! Niks is verplicht.

Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Workshop Aerial Hoop

Aerial Hoop is een vorm van dans met behulp van een RVS hoepel die bevestigt is aan het plafond. Tijdens de workshop leren jullie omgaan met de hoepel, de workshop heeft een sportieve aard, maar is bedoelt om de sexy vrouw in je naar boven te krijgen. Tijdens de workshop leer je moves en poses, en aan het eind van de workshop mag de aanstaande bruid deze voor jullie demonstreren! Een onvergetelijke dag, met veel gelach en vooral veel gezelligheid!

Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

Iets anders te vieren?

Heb je geen vrijgezellenfeest te vieren? Maar een verjaardag, een groepsuitje of een speciale gelegenheid? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om dit te vieren bij Release Academy, neem contact op met ons en ontdek wanneer het plezier kan beginnen!

De Release Academy heeft meerdere locaties. Bekijk hier de volgende locatie:

Vrijgezellenfeest Den Haag
Vrijgezellenfeest vrouwen Den Haag
Vrijgezellenfeest Scheveningen
Vrijgezellenfeest vrouwen Rotterdam