Dit is wat je geweldig vindt! Met elkaar genieten van onze fantastische Latin feesten 

Latin feesten in een sfeervolle zaal van 240 m2
We hebben één van de mooiste danszalen van Zoetermeer. Onze Latin feesten worden gegeven om te genieten van de sfeer, de sensuele beats en de swingende bewegingen die daarbij horen. Voor iedereen die een passie voor deze muziek heeft. Samen genieten van dans, van elkaar, van lekkere drankjes en hapjes (hapjes zijn gratis), drankjes voor eigen rekening.

De Latin-Mix feesten
Deze feesten zijn gericht op Salsa, Bachata en Kizomba, wat 2 om 2 om 2 gedraaid wordt. Deze eerste twee gave, gepassioneerde dansstijlen hebben hun oorsprong in Latijns-Amerika. Nu zijn nu wereldwijd populair en kenmerkend zijn hun snelle ritmes en sensuele bewegingen.

De Kizomba feesten
Op onze Kizomba feestavonden kunnen de liefhebbers van deze dansstijl zich laten gaan op een avond vol Kizomba, inclusief die lekkere Afrikaanse beats, waar deze dans oorspronkelijk vandaan komt.

Voor de prijzen om of je aan te melden, klik hier

Onze Latin feesten

✔ Food corner!

✔ Top dansvloer!

✔ Airconditioning!

✔ Gratis garderobe!

✔ Gratis toilet!

✔ Gratis parkeren!

✔ Gratis heerlijke hapjes!

✔ Mooie sfeervolle locatie!

Wij hebben de ruimte én de mogelijkheden voor de leukste feestavonden vol dansplezier

‘Koop een ticket en leef je uit!’

De dansvloer is van topkwaliteit en de airconditioning houdt de temperatuur comfortabel. Daarnaast zijn er andere faciliteiten zoals gratis garderobe, gratis toilet en gratis parkeren.

Of je nu kiets voor een Latin Mix party of een Kzomba feest, beide zijn parties waar je graag wilt zijn om te dansen, te socializen en om nieuwe vrienden te maken.

 

De beste Latin feesten uit de hele omtrek

Kortom, als je nog op zoek bent naar een hele leuke avond uit en wilt genieten van de te gekke sfeer met de beste Latin muziek en dans, dan zijn deze feesten een top idee!

Kom genieten van de sensuele beats van Latin music en de energieke bewegingen van Latin dance. Deze feesten zijn er voor iedereen die de passie voor deze muziek deelt. Als je deelneemt aan één van onze Latin feesten weet je je verzekerd van een avond vol plezier en opwinding, omgeven door de authentieke Latijns-Amerikaanse sfeer van de Salsa en de Bachata of de Afrikaanse sfeer van de Kizomba.

Wacht niet langer en koop je ticket!

Wil jij een Latin feest meemaken in de fantastische zaal van Release Dance Academy? Koop via onderstaande button jouw ticket en die van je partner of je vriendengroep. Voor vragen zijn wij bereikbaar via 06 484 282 88 of info@release-academy.nl. Tot snel!

Members krijgen 20% korting op hun ticket!