fbpx

 Voorwaarden workshops

  1. Na inschrijving is de contactpersoon het volledige lesgeld van een workshop verschuldigd. Betaling van het lesgeld dient 14 dagen voor de aanvang van de workshop te geschieden tenzij Release Academy schriftelijk een andere betalingsregeling met de contactpersoon is overeengekomen. Inschrijving kan zowel schriftelijk of via e-mail geschieden.
  2. Op zaterdagavond na 19:00 worden er alleen workshops gegeven voor groepen vanaf 8 deelnemers.
  3. Bij annulering tot een week voor aanvang van de workshop wordt restitutie verleend van het lesgeld minus € 50,00 boekingskosten.
  4. Tot een week voor aanvang van de workshop kunnen het aantal deelnemers nog gewijzigd worden (tot het minimum aantal personen) en wordt hier restitutie voor verleend.
  5. Vanaf 1 week voor aanvang van de workshop is restitutie van lesgeld niet mogelijk. Indien contact persoon besluit tot het annuleren van een workshop blijft het volledige lesgeld verschuldigd.
  6. Bij  no-show reserveringen geldt geen restitutie.
  7. Indien Het aantal personen ter plaatsen hoger is dan het  aantal gereserveerde/ vooraf betaald aantal personen, dan zijn de kosten voor die extra personen 35 euro per persoon voor de workshops paaldansen met Burlesque en 45 euro voor workshop Striptease / lapdance.
  8. Indien men te laat komt, dan de afgesproken tijd, gaat deze verloren tijd van de workshop af.
  9. Noch Release, noch haar docenten kunnen aansprakelijk worden gesteld voor het kwijtraken van eigendommen van de cursisten en hun begeleiders.
  10. Noch Release, noch haar docenten kunnen aansprakelijk worden gesteld voor blessures opgelopen tijdens de lessen.