Workshop Exotic Pole

Uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, een vriendinnen- of een verjaardag: deze workshop paaldansen Exotic Pole. Tijdens de workshop leer jij je sierlijk en sexy bewegen rond de paal. We creëren met elkaar een sensuele choreografie.

Deze workshop is perfect voor een vrijgezellenfeest, vriendinnen uitje of als verjaardagscadeau

Workshop Exotic Pole: ‘Wat gaan we doen?’

Tijdens deze workshop leer je sierlijk en sexy bewegen op je hoge hakken in en rond de paal. De focus ligt op het aanleren van een sensuele choreografie waarbij wij veel aandacht besteden aan floorwork, tricks gecombineerd met flow en danstechnieken aan de paal, zodat je bewegingen er vloeiend en sexy uitzien.

Exotische Pole is uitbundig en sexy paaldansen zonder striptease. Je draagt fraaie hakken en je beweegt je sexy maar zonder bloot te gaan. Je leert dansen en vooral ook om je evenwicht te bewaren op hoge (paaldans)hakken. Het is de bedoleing  dat jij je je soepel gaat bewegen in en rondom de paal. Je voelt je na de workshop als een zelfverzekerde, zeer vrouwelijke danseres.

De kleding

Je mag zelf je kleding bepalen. Dit mag een sexy outfit zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet. We adviseren kleding waar jij je lekker in voelt.

Het mag sexy zijn maar dat hoeft niet zodat jij je gemakkelijk en goed kunt bewegen.

Altijd blote benen voor de grip op de paal. Je draagt fraaie hoge hakken of pleasers. (dit is niet verplicht)

 

Prijsoverzicht

Klik op de foto van de stad van uw keuze en bekijk de kosten per locatie

Workshop Exotic Pole Zoetermeer?

Programma workshop Exotic Pole

De focus ligt bij Exotic Pole
op dansen en vrouwelijk  bewegen
rond de paal op exotische  muziek

Eerst een welkomstdrankje

Jullie worden welkom geheten onder het genot van een drankje. Je maakt kennis met elkaar en met de docent die een korte introductie en de nodige uitleg geeft. Met tijd voor jullie om vragen te stellen. Vervolgens krijgen jullie de mogelijkheid je om te kleden. 

Dan het echte werk

Om ervoor te zorgen dat de spieren warm zijn en de spanning een beetje verdwijnt, beginnen we met een warming-up. Vervolgens leren jullie onder professionele begeleiding de basis van het sensueel lopen en bewegen om de paal op de hoge hakken. Dan is het tijd voor het echte werk. Hierbij kun je denken aan het aanleren van een aantal basisdraaien en -poses en uitgebreider floorwork.

De focus ligt bij Exotic Pole op dansen en vrouwelijk bewegen rond de paal op exotische muziek. Met een sexy tintje.
We besteden aandacht aan lenigheid en hoe je dat verder kunt ontwikkelen. 

Geschikt voor iedereen (dus ook voor degenen die nog geen ervaring met paaldansen heeft) en voor elk niveau, daar wordt uitgebreid rekening mee gehouden. 

 

Tip: workshop Exotic Pole  voor een vrijgezellenfeest

Op zoek naar een leuk en origineel idee voor een vrijgezellenfeest? Volg een workshop Exotic Pole! Tijdens het vrijgezellenfeest wordt de vrijgezel natuurlijk extra in het zonnetje gezet. Zij speelt de hoofdrol in de choreografie. Daarnaast worden er volop foto’s en video’s gemaakt, zodat jullie nog lang kunnen nagenieten.

Kosten workshop Exotic Pole

De kosten van de workshop verschillen per locatie, omdat de ene ruimte prijziger is dan de andere. Wij maken gebruik van groepskortingen, waardoor je nooit de hoofdprijs betaalt. Vanaf € 27,50 per persoon boek je echter al een workshop paaldansen. Wij geven Exotic Pole workshops alleen in Zoetermeer.