Workshop Striptease

‘Tonight I’m gonna put my body on your body. Boy I like it when you watch me, ah. Tonight it’s going down.’

Bij de zwoele klanken van Beyoncé denk je ongetwijfeld direct aan een sexy striptease of een opwindende lapdance. Spreekt dit je aan? Schrijf je dan in voor deze workshop.

Deze workshop is perfect voor een vrijgezellenfeest, vriendinnenweekend of verjaardagscadeau

Workshop Striptease / Lapdance

Om jou de fijne kneepjes te leren van de kunst van de verleiding hebben we een workshop striptease / lapdance gecreëerd. Tijdens de workshop leren jij en je vrienden en/of vriendinnen hoe je sensueel verleidt en intens sexy beweegt. Perfect voor een vrijgezellenfeest, een gezellig teamuitje of gewoon omdat je er met een groepje vrienden zin in hebt. Een workshop striptease boek je al vanaf vier personen.

  • Workshop striptease bij jou in de buurt
  • Leer sensueel verleiden
  • Boek al een workshop striptease vanaf 4 personen

De kleding

Jullie mogen als groep zelf de kleding en accessoires verzorgen. Wij geven ‘schone’ boa’s in bruikleen die gemaakt zijn van speciaal organza (geen veren om dierenleed te voorkomen). Draag kleding waar jij je comfortabel in voelt, zodat je gemakkelijk beweegt. Dit mag een sexy outfit zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ons advies is om een legging of hotpants met panty te dragen. Blote benen zijn niet handig bij bewegingen op de stoel, dus we raden je aan om je benen altijd te bedekken. Pumps met hak maken het plaatje helemaal af!

Prijsoverzicht

Klik op de foto van de stad van uw keuze en bekijk de kosten per locatie

Workshop Striptease / Lapdance Zoetermeer?

Workshop Striptease/ Lapdance Den Haag

Workshop Striptease / Lapdance Rotterdam?

Workshop Striptease / Lapdance Utrecht?

Programma workshop Striptease / Lapdance

Met wat plagen en uitdagen
zet jij je partner
in vuur en vlam

We maken kennis met elkaar

Om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en de ergste zenuwen verdwenen zijn, houdt de docente voorafgaand aan de workshop een kort welkomstwoord. Ze zal jullie vertellen over haar danservaringen. Op deze manier leren jullie de docente beter kennen, zonder dat je je ongemakkelijk hoeft te voelen. En als jullie het willen, kan dit ook onder het genot van een smakelijk drankje.

Tijd om je om te kleden

Vervolgens zijn jullie in de gelegenheid om je om te kleden. We leren je een complete stripact aan waarmee jij je partner kan verrassen. De act is zo opgebouwd dat hij voor iedereen goed uit te voeren is, ook wanneer je geen danservaring hebt! We raden je aan om je kleding hierop aan te passen. Trek bijvoorbeeld een topje of blouse, rokje, kousen, stropdas en hakken aan. Voel je je hier niet prettig bij of vind je het te bloot? Dan kan je het ook over je eigen kleding heen trekken. Je bepaalt op deze manier zelf hoever je wilt gaan.

We maken kennis met elkaar

Om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en de ergste zenuwen verdwenen zijn, houdt de docente voorafgaand aan de workshop een kort welkomstwoord. Ze zal jullie vertellen over haar danservaringen. Op deze manier leren jullie de docente beter kennen, zonder dat je je ongemakkelijk hoeft te voelen. En als jullie het willen, kan dit ook onder het genot van een smakelijk drankje.

Bye bye doubts!

We leren jullie alle tips en tricks voor de perfecte striptease. Met wat plagen en uitdagen zet je je partner in vuur en vlam! Je bent onweerstaanbaar en je aantrekkingskracht versterkt, maar een striptease is niet succesvol zonder een lapdance. ‘Hoe doe je dat nou sensueel?’ horen we je al denken. Geen zorgen, we leren het je! Na afloop van de workshop ken je de ins en outs van een striptease en geef je jouw partner de perfecte lapdance.

Tip: Striptease workshop voor een vrijgezellenfeest

De workshop Striptease / Lapdance is de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest. Leef je samen met vriendinnen uit tijdens de anderhalf uur durende workshop op een van onze locaties of in de door jullie uitgekozen ruimte.

Kosten en workshoplocaties

De tarieven van een striptease workshop verschillen per locatie, omdat de ene ruimte duurder is dan de andere. Je boekt al vanaf vier personen een onvergetelijke workshop striptease. Ook werken we met aantrekkelijke groepskortingen, waardoor de prijzen lager worden naarmate je met meer mensen bent. We geven striptease workshops in onder andere Zoetermeer, Den Haag, Scheveningen, Rotterdam en Utrecht.

Zelf een workshoplocatie voorstellen

Als vanzelfsprekend kun je onze workshop Striptease / Lapdance ook op de door jou uitgekozen locatie volgen. We stellen echter wel een aantal eisen aan een ruimte. Daarom vragen we je altijd om de locatie door te mailen naar info@release-academy.nl. Zo kunnen we beoordelen of hij geschikt is voor de workshop.