fbpx
Workshop paaldansen Rotterdam

Paaldansen Rotterdam

Zoekt u nog een leuk idee voor een vrijgezellenfeest? Paaldansen in Rotterdam is een fantastisch idee voor elk vrijgezellenfeest of ander teamuitstapje. Of wil jij met vriendinnen of een ander groepje op een leuke en ontspannen manier kennismaken met het paaldansen? Dan is dit een wereldidee. De workshop paaldansen is geen erotische workshop, zoals sommige mensen denken, maar is wel bedoeld om jou als vrouw ‘een sexy vrouw’ te laten voelen.

De workshop is zonder meer een heel bijzondere ervaring. De bruid wordt extra in het zonnetje gezet en wij zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke dag van te maken. Jullie doen dat door veel foto’s of video’s te schieten.

Prijs tot en met 10 personen: € 400, – per workshop.
Uitgebreide informatie over groepskortingen lees je hieronder!

Het programma van de workshop paaldansen Rotterdam:

Wij heten jullie van harte welkom bij het programma workshop paaldansen Rotterdam. Bij binnenkomst kunnen jullie nog een drankje drinken, waarna jullie je gaan omkleden.
Tijdens de workshop leren jullie, onder professionele begeleiding, de basisbeginselen van het paaldansen. Dat doen we op een leuke en speelse manier. Bijna iedereen ervaart een enthousiast gevoel en wil ermee doorgaan.
Na een korte warming-up leren we jullie een aantal basis draaiingen, poses en wat floorwork. Met alles wat jullie geleerd hebben wordt dit verwerkt in een heuse choreografie. En natuurlijk weer in overleg met jullie. Want plezier staat voorop.
Als de groep de choreografie zich eigen heeft gemaakt mag ‘de aanstaande bruid’ de choreografie alleen demonstreren. Met als slotstuk aan het einde van de workshop een demonstratie door de docente.
Op deze, overigens hele leuke, manier leer je de basis van het paaldansen met gezelligheid en een hoop lol voorop. Tijdens de workshop mag er uiteraard gefilmd worden en kun je naar hartenlust foto’s maken.

Tarieven paaldansworkshop locatie Rotterdam

Workshop paaldansen locatie: Rotterdam Centrum (Hofplein):

Kosten t/m 10 personen: € 400, -.
Groepskorting: meerprijs boven de 10 personen is € 15,- p.p. (bovenop de totaalprijs van € 400, -)
Exclusief: Drankjes.
Drankjes mogen zelf meegenomen worden.
Een workshop duurt ongeveer 1,5 uur.

Workshop locatie 1:
Hofpleintheater
Bentheplein 13
3032 Rotterdam

Workshop paaldansen locatie: Rotterdam Centrum (Delftsestraat):

Kosten t/m 10 personen: € 400, -.
Groepskorting: meerprijs boven de 11 personen is € 15,- p.p. (bovenop de totaalprijs van € 400, -)
Exclusief: Drankjes.
Drankjes mogen zelf meegenomen worden.
Een workshop duurt ongeveer 1,5 uur.

Workshop locatie 2:
HiphopHuis Holland
Delftsestraat 19a
3013 AD Rotterdam

De kleding

Wij raden aan om een korte broek (hotpants) te dragen met een los topje zonder mouwen. Als schoeisel adviseren we laarzen, pumps of gympjes. Let wel: op de dag van de workshop geen bodylotion gebruiken. Laarzen in plaat van pumps of gympjes is prettig aangezien dit je benen beschermt bij het paaldansen.

Workshop op uw locatie

Wil je liever dat wij naar jullie komen? Heb je een eigen plek tot je beschikking? Natuurlijk kunnen we dan ook naar die locatie komen. Er zijn bepaalde eisen waaraan een ruimte moet voldoen, dus mail ons gerust of vul het contactformulier in met de gegevens van jullie locatie, zodat onze technische dienst de ruimte kan beoordelen.

 

Voorwaarden workshops

Heb je interesse in deze workshop?

Wij geven workshops het gehele jaar door. Onze workshops worden alleen gegeven op afspraak. Als je ons de gewenste  datum en locatie en doorgeeft, dan geven wij jou de beschikbare tijden aan door.

Waar geven wij de workshops?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief.