fbpx
Burlesque Zoetermeer

Burlesque Utrecht

Altijd al eens de uitdagende kant van jezelf willen ontdekken? Volg een Burlesque workshop in Utrecht en ga voor een gezellige, maar ook sexy invulling van jouw volgende verjaardag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

 

  • Onvergetelijke workshop
  • Profiteer van groepskorting
  • Hartje centrum van Utrecht

Voor tarieven en groepskortingen kijk hieronder op deze pagina.

Wat is Burlesque / Acro / Chairdance?

In deze workshop halen wij  de sexy vrouw in jou naar boven. Hier leer je bewegen op een vrouwelijke en sensuele manier. Burlesque dansen is een showstijl waarbij het draait om vrouwelijkheid. Met combinatie acro chairdance ( Acro – balancing) leer je vette trucs met een stoel.

Bij een Burlesque / Acro  / Chairdance  workshop creëren de docenten een veilige omgeving, waarin jullie je als vriendinnengroep of als team verbinden.

Tarieven en groepskortingen vind je hieronder.

Burlesque workshop Utrecht

Het programma:

De docent verwelkomt jullie bij aankomst. Na de ontvangst kleden jullie je om voor de workshop. In de zaal en zal de docent beginnen met een korte uitleg. Daarna wordt de choreografie aangeleerd. Hierbij maken we gebruik van bijvoorbeeld een boa of waaiers en een stoel. Voor de choreo worden verschillende technieken en trucs voorgedaan. Hebben jullie geboekt voor een vrijgezellenfeest? Dan zetten we de bruid extra in het zonnetje en wijden we het laatste stukje choreo aan de haar, zodat zij het middelpunt van de show zal zijn.

Wij zorgen ervoor dat er een videootje wordt opgenomen van het uiteindelijke resultaat. Zorg daarom dat je een camera of smartphone bij je hebt. Na de workshop kunnen jullie nog een drankje drinken om even bij te komen van de sensuele dans die jullie zojuist hebben opgevoerd.

Geïnteresseerd in een workshop Burlesque in Utrecht? Neem contact met ons op voor een afspraak!

De tarieven van een workshop Burlesque in Utrecht

Burlesque workshop Utrecht: voor vriendinnen of collega’s
Iedere workshop duurt ongeveer 90 minuten.

Aantal personen Kosten p.p. Totale kosten
6 € 47,50 € 285,-
7 € 40,71 € 285,-
8 € 35,62 € 285,-
9 € 31,66 € 285,-
10 € 32,50 € 302,50
11 € 29,09 € 320,-
12 € 28,13 € 337,50
13 € 26,92 € 350,-
14 € 26,25 € 367,50
15 € 25,67 € 385,-

*Meerprijs boven de 15 personen is € 17,50 p.p. Dit komt bovenop de totaalprijs van € 385,-. Bovenstaande bedragen zijn exclusief drankjes.

Workshoplocatie 1
Moutstraat 2
3511 XT Utrecht

Workshoplocatie 2
Weteringstraat 130a
3581 EA Utrecht

Maak jouw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnenmiddag een waar succes met onze topdocenten.

Burlesque kleding

Voor een workshop Burlesque kom je in jouw eigen kleding. We willen dat je je helemaal goed voelt in de kleding die je uitkiest. We raden je wel aan om iets aan te trekken waar jij je vrouwelijk en sexy in voelt, maar waar je je ook goed in kunt bewegen. Denk bijvoorbeeld aan een legging of hotpants met een panty eronder. Liever geen blote benen, omdat je huid anders schuurt langs de stoel. Maak je outfit af met hoge pumps en een boa of waaier.

Andere locaties voor een workshop Burlesque

Workshop Burlesque volgen in een ander gedeelte van Nederland? Dat kan! We geven namelijk ook workshops in Den Haag, Amsterdam, Zoetermeer en Rotterdam. Het kan zijn dat de tarieven variëren, vanwege de hoogte van de kosten van de verhuurruimtes.

Geïnteresseerd in een Burlesque workshop op eigen locatie? We komen graag bij je langs. Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje. De ruimte moet wel aan een aantal eisen voldoen. Vul daarom zoveel mogelijk informatie over de ruimte in bij ons contactformulier, dan beoordelen wij of de ruimte geschikt is.

 

Voorwaarden workshops

Heb je interesse in deze workshop?

Wij geven workshops het gehele jaar door  Onze workshop worden alleen gegeven op afspraak. Als je ons de gewenste  datum en locatie en doorgeeft, dan geven wij jou de beschikbare tijden aan door.

Waar geven wij de workshops?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief.