fbpx
Burlesque Zoetermeer

Burlesque Zoetermeer

Burlesque Zoetermeer is een gaaf idee! Voor je vrijgezellenfeest, of voor dat bedrijfsuitje. Maar ook leuk als je zoekt naar een verjaardagscadeau, een teamuitje, maar het is ook gewoon leuk om te doen met meiden onder elkaar!

De Burlesque / Chairdance workshop is geen erotische workshop, maar is bedoeld om je als vrouw sexy en aantrekkelijk te voelen.
Tijdens deze burlesque workshop komt er een beetje striptease, maar geen bloot aan te pas. Deze workshop gaat namelijk niet alleen om het aanleren van danspassen, maar gebruikt het thema ‘burlesque’ voor een aantal bijzondere groeps- en solo oefeningen.

De gehele workshop is er op gericht om er met zijn allen een hele gezellige en onvergetelijke middag of vooravond van te maken.

Voor tarieven en groepskortingen kijk hieronder op deze pagina.

Workshop Burlesque Zoetermeer

Het programma:
Na de ontvangst op onze locatie gaan jullie eerst wat drinken en bijpraten, daarna omkleden.
We beginnen de workshop met een uitleg en het aanleren van de choreografie. Dat laatste doen met met attributen zoals een stoel, boa en/of met waaiers. We leren jullie ook de techniek en enkele trucs.
Indien de workshop als vrijgezellenfeestje is geboekt, is er aan het einde van de choreografie nog een speciaal stukje voor de aanstaande bruid ingericht.

Er staan altijd een leuke spontane docent(e) voor de groep, die de groep goed aanvoelt om er het beste uit te halen. Zo breekt het ijs al snel en verbindt zij of hij de groep.
De workshop is er vooral op gericht om samen met je vriendinnen je vrouwelijkheid te vieren. De hoofdpersoon (aanstaande bruid, jarige) wordt extra in het zonnetje gezet, en we vrolijken met zijn allen de boel flink op! Lachen, lol hebben en heel veel plezier is troef!

Jullie hebben tijdens en na de workshop tijd om foto’s te maken of te filmen. Het eindproduct wordt door ons gefilmd (met jullie camera/telefoon), zodat jullie allemaal een leuk aandenken hebben aan deze workshop. Na afloop kunnen jullie nog even rustig een drankje drinken en nagenieten.

Onze workshops worden op alleen op afspraak gegeven.

Wat kost de workshop Burlesque dansen Zoetermeer?

Burlesque / chairdance workshop vrijgezellenfeest/vriendinnen uitje locatie Zoetermeer
Een workshop duurt ongeveer 1,5 uur.
Alle drankjes (onbeperkt) zijn bij de prijs inbegrepen.

Aantal personen Kosten p.p. Totale kosten
4 € 50,- € 200,-
5 € 40,- € 200,-
6 € 33,33 € 200,-
7 € 31,43 € 220,-
8 € 30,- € 240,-
9 € 28,89 € 260,-
10 € 28, – € 280, –
11 € 27,27 € 300,-
12 € 26,67 € 320,-
13 € 26,15 € 340,-
14 € 25,71 € 360,-
15 € 25,33 € 380,-
16 € 25,- € 400,-
17 € 24,71 € 420,-
18 € 24,44 € 440,-
19 € 24,21 € 460,-
20 € 24,- € 480,-

Workshop locatie:Meerprijs boven de 20 personen is € 20,- p.p. Boven op de totaalprijs van € 480, -.

Zanzibarplein 23
2721GE Zoetermeer

Ons eigen locatie heeft alles wat je nodig hebt om van je vrijgezellen feest een groot succes te maken! Een intiem bargedeelte met loungebank en een sfeervolle danszaal met spiegels en discotheek/sfeerverlichting). We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer (3 minuten lopen van het RandstadRail station: Oosterheem). Parkeren is gratis.

De kleding

De kleding en accessoires mag  de groep zelf verzorgen; niemand wil toch graag in al gedragen kleding meedoen? Je zou iets moeten dragen waarin je je comfortabel en ook sexy voelt en waarin je makkelijk kunt bewegen (sexy mag, maar het hoeft niet).
Release adviseert: Legging of hotpants met panty (blote benen zijn te stroef bij bewegingen op de stoel) en pumps met hak.

 

Andere locaties

Wij geven ook workshops in Scheveningen, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.
Sommige ruimtes zijn duurder en hebben andere voorwaarden, vandaar dat er verschil in tarief kan zitten.

Natuurlijk kunnen we ook naar een locatie komen die jullie zelf uitgezocht hebben. Er zijn bepaalde eisen waaraan een ruimte moet voldoen, dus mail ons gerust of vul het contactformulier in met de gegevens van jullie locatie, zodat onze technische dienst de ruimte kan beoordelen.

Natuurlijk kunnen we ook naar een locatie komen die jullie zelf uitgezocht hebben. Er zijn bepaalde eisen waaraan een ruimte moet voldoen, dus mail ons gerust of vul het contactformulier in met de gegevens van jullie locatie, zodat onze technische dienst de ruimte kan beoordelen..

 

Voorwaarden workshops

Heb je interesse in deze workshop?

Wij geven workshops het gehele jaar door  Onze workshop worden alleen gegeven op afspraak. Als je ons de gewenste  datum en locatie en doorgeeft, dan geven wij jou de beschikbare tijden aan door.

Waar geven wij de workshops?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief.