fbpx
Burlesque Amsterdam

Burlesque Amsterdam

Burlesque Amsterdam is een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje, dat bijzondere verjaardagscadeau, een te gek leuk teamuitje, maar ook gewoon leuk om te doen met een stel meiden onder elkaar! Bijvoorbeeld omdat je geïnteresseerd bent in Burlesque dansen.

De Burlesque  Amsterdam / chairdance workshop is geen erotische workshop, maar wel bedoeld om je als vrouw sexy te voelen.
De workshop is er op gericht om er met zijn allen een hele gezellige en onvergetelijke middag of vooravond van te maken. Deze workshop gaat niet alleen om de speciale danspassen, maar gebruikt het thema ‘burlesque’ voor een aantal leuke groeps- en solo oefeningen.

In Amsterdam hebben  wij 2 locaties waar wij de workshop Burlesque geven: 1 in Amsterdam Centrum  en 1 in Amsterdam-Zuidoost.

V/a. Prijzen tot en met 10 personen: vanaf € 285, – per workshop.
Uitgebreide informatie over groepskortingen lees verderop op deze pagina!

Workshop Burlesque Amsterdam

Het programma:
Als jullie op onze locatie zijn aangekomen, doen jullie eerst een drankje, kun je gezellig bijpraten en daarna gaan jullie je omkleden. De sfeer zit er dan al een beetje in.

Deze burlesque workshop brengt jullie heel veel. Met een flink stukje humor en theatrale oefeningen leer je elkaar (en jezelf) weer wat beter kennen. De hoofdpersoon (de aanstaande bruid, de jarige, de jubilaris) wordt extra in het zonnetje gezet, we vrolijken de boel met zijn allen op! Maar belangrijker: je viert je vrouwelijkheid. De workshop geeft je zelfvertrouwen een boost! Zowel voor timide dames als voor de meer uitbundige meiden: onze burlesque coach heeft voor iedereen een rolletje weggelegd.
Als je deze workshop boekt als vrijgezellenfeest, wordt er aan het einde van de choreografie nog een speciaal stukje voor de aanstaande bruid in geplaatst. Zo blijven we helemaal in de sfeer.

De docent(e) is een burlesque performer en kan zich aan de groep aanpassen om zo het beste eruit te halen. Hij/zij breekt het ijs al snel en verbindt de groep. De workshop is erop gericht dat je samen met je vriendinnen je vrouwelijkheid laat schijnen. Lachen en plezier is troef!

Deze workshop is vooral leuk, verrassend, uitdagend,sexy, bevrijdend, inspirerend, mooi, krachtig, speels, verbindend, sensueel, passioneel, liefdevol, grensverleggend, grappig, humoristisch, … heerlijk lachen.
En wat is er leuker om tijdens en na de workshop foto’s te maken en/of te filmen?
Het eindproduct wordt door ons gefilmd (met jullie camera/ telefoon), zodat jullie een leuk aandenken hebben aan deze workshop. Na afloop kunnen jullie nog even nagenieten en een drankje drinken.

Onze workshops worden op alleen op afspraak gegeven.

De kleding

De kleding en accessoires mag  de groep zelf verzorgen; niemand wil toch bezwete spullen van een vorige groep? Je zou iets moeten dragen waarin je je comfortabel voelt en waarin je makkelijk kunt bewegen (mag sexy maar hoeft niet).
Release adviseert: Legging of hotpants met panty (met blote benen is te stroef bij bewegingen op de stoel) & pumps met hak.

Leuke tips voor kleding: showkleding, netkousen, korsetten, boa’s e.d. handschoenen, hoeden, kanten parasols, boa’s, maskers. Dus kleding waarin je je sexy voelt.

Wat kost de workshop Burlesque dansen Amsterdam?

 

Burlesque/ chairdance workshop vrijgezellenfeest locatie:  Amsterdam Centrum:

 

Kosten: t/m 8 personen € 295, -. Groepskorting:
meerprijs boven de 8 personen is € 15,00 p.p.(boven op de totaalprijs van € 295, -)
Exclusief: consumpties
Eigen hapjes en drankjes mogen worden meegenomen.
Een workshop duurt ongeveer 1,5 uur.

Amsterdam, onze bijzondere hoofdstad met z’n mooie grachtjes en steegjes. Wereldberoemd om z’n musea en historie. Berucht om z’n red light district en coffeeshops. Een super vrouwelijke Burleske workshop in deze oude theaterzaal in het hartje van Amsterdam is dan ook een aanrader voor elk vrijgezellenfeestje.

Workshop locatie1:
Buurtcentrum de Boomsspijker
Recht Boomssloot 52
1011 EC Amsterdam

Workshop locatie12:
Wladimir Dance Studios
Lijnbaansgracht 166
1016VX Amsterdam

Voorwaarden workshops

Burlesque/ chairdance workshop vrijgezellenfeest locatie: Amsterdam-Zuidoost:

Kosten: t/m 9 personen € 285, -. Groepskorting:
meerprijs boven de 9 personen is € 16,50 p.p.(boven op de totaalprijs van € 285, -)

Exclusief: Drankjes.
Eigen hapjes en drankjes mogen worden meegenomen
Een workshop duurt ongeveer  1,5 uur.

Workshop locatie:
Kuiperbergweg 31b
1011 AE Amsterdam

Deze locatie ligt aan de rand van Amsterdam (zuid-oost), is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft gratis parkeerplaatsen. Bij binnenkomst is er een fantastische lounge ruimte waar heerlijk (ook Surinaams) gegeten en gedronken kan worden. De studio’s hebben spiegelwanden, een mooie dansvloer en een aparte kleedruimte. Brasa Studio’s biedt onderdak aan allerlei dansgroepen en muzikanten, dus is het er altijd levendig en gezellig.

Voorwaarden workshops

Workshop op uw locatie

We kunnen ook bij u op locatie komen. Vraag hiervoor de offerte aan.

 

Voorwaarden workshops

Heb je interesse in deze workshop?

Wij geven workshops het gehele jaar door  Onze workshop worden alleen gegeven op afspraak. Als je ons de gewenste  datum en locatie en doorgeeft, dan geven wij jou de beschikbare tijden aan door.

Waar geven wij de workshops?

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief.