fbpx
Burlesque Amsterdam

Burlesque Amsterdam

Burlesque Amsterdam is een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje, dat bijzondere verjaardagscadeau, een te gek leuk teamuitje, maar ook gewoon leuk om te doen met een stel meiden onder elkaar! Bijvoorbeeld omdat je geïnteresseerd bent in Burlesque dansen.

De Burlesque  Amsterdam / chairdance workshop is geen erotische workshop, maar wel bedoeld om je als vrouw sexy te voelen.
De workshop is er op gericht om er met zijn allen een hele gezellige en onvergetelijke middag of vooravond van te maken. Bij deze workshop draait het niet alleen om de speciale danspassen. Maar het thema ‘burlesque’ is het uitgangspunt voor een aantal aantrekkelijke oefeningen die je zowel als groep maar ook solo kunt uitvoeren.

In Amsterdam hebben  wij 2 locaties waar wij de workshop Burlesque geven: 1 in Amsterdam Centrum  en 1 in Amsterdam-Zuidoost.

V/a. Prijzen tot en met 10 personen: vanaf € 330, – per workshop.
Uitgebreide informatie over groepskortingen lees verderop op deze pagina!

Workshop Burlesque Amsterdam

Het programma:
Als jullie op onze locatie zijn aangekomen, doen jullie eerst een drankje, kun je gezellig bijpraten en daarna gaan jullie je omkleden. De sfeer zit er dan al een beetje in.

Deze burlesque workshop is een echte aanrader. Er komt veel humor aan te pas en de oefeningen die zo specifiek horen bij Burlesque, zorgen ervoor dat je elkaar op een andere manier leert kennen. En de persoon waar het allemaal om draait, die in het middelpunt van de avond staat (de aanstaande bruid, de jarige, de jubilaris), krijgt speciale aandacht, wordt op een voetstuk geplaatst. Zo krijg je met elkaar een avond die je niet meer zal vergeten!
Maar het meest belangrijk: Burlesque laat meiden weer trost zijn op hun vrouwelijkheid. Onzekerheid wordt omgezet in zelfvertrouwen. Zowel voor de wat verlegen dames als voor de meer outgoing girls: de workshop is zo ingericht dat er voor iedereen een rol is weggelegd die bij haar past en waar ze allemaal plezier aan beleven.

Als je deze workshop boekt als vrijgezellenfeest, wordt er aan het einde van de choreografie nog een speciaal stukje voor de aanstaande bruid in geplaatst. Zo blijven we helemaal in de sfeer.

De docent(e) is een burlesque performer, die zich inleeft in de wensen en het niveau van de groep, waardoor iedereen zich optimaal amuseert en mee kan doen. De workshop is erop gericht dat je samen met je vriendinnen je vrouwelijkheid laat schijnen. Lachen en plezier is troef!

Deze workshop is bovenal leuk en plaatst iedereen voor onverwachte verrassingen. Het daagt je uit, werkt zowel sexy als bevrijdend, laat iedereen mooi zijn, het geeft kracht én inspireert, brengt je speelse kanten naar voren, geeft de passie een kans, verbindt vrienden onderling nog meer, het is grappig en laat iedereen lachen.

En wat is er leuker om tijdens en na de workshop foto’s te maken en/of te filmen?
Het eindproduct wordt door ons gefilmd (met jullie camera/ telefoon), zodat jullie een leuk aandenken hebben aan deze workshop. Na afloop kunnen jullie nog even nagenieten en een drankje drinken.

Onze workshops worden op alleen op afspraak gegeven.

De kleding

De kleding en accessoires mag  de groep zelf verzorgen; niemand wil toch bezwete spullen van een vorige groep? Je zou iets moeten dragen waarin je je comfortabel voelt en waarin je makkelijk kunt bewegen (mag sexy maar hoeft niet).
Release adviseert: Legging of hotpants met panty (met blote benen is te stroef bij bewegingen op de stoel) & pumps met hak.

Leuke tips voor kleding: showkleding, netkousen, korsetten, boa’s e.d. handschoenen, hoeden, kanten parasols, boa’s, maskers. Dus kleding waarin je je sexy voelt.

Wat kost de workshop Burlesque dansen Amsterdam?

 

Burlesque/ chairdance workshop vrijgezellenfeest locatie:  Amsterdam Centrum:

Aantal personen Kosten p.p. Totale kosten
6 € 55,- € 330,-
7 € 47,14 € 330,-
8 € 41,25 € 330,-
9 € 36,11 € 330,-
10 € 33,- € 330,-
11 € 31,82 € 350,-
12 € 30,83 € 370,-
13 € 29,29 € 390,-
14 € 28,13 € 410,-
15 € 27,65 € 430,-

*Meerprijs boven de 15 personen is € 20,- p.p. Dit komt bovenop de totaalprijs van € 430,-.

Exclusief: consumpties
Eigen hapjes en drankjes mogen worden meegenomen.
Een workshop duurt ongeveer 1,5 uur.

Amsterdam, onze bijzondere hoofdstad met z’n mooie grachtjes en steegjes. Wereldberoemd om z’n musea en historie. Berucht om z’n red light district en coffeeshops. Een super vrouwelijke Burleske workshop in deze oude theaterzaal in het hartje van Amsterdam is dan ook een aanrader voor elk vrijgezellenfeestje.

Workshop locatie1:
Buurtcentrum de Boomsspijker
Recht Boomssloot 52
1011 EC Amsterdam

Workshop locatie 2:
Wladimir Dance Studios
Lijnbaansgracht 166
1016VX Amsterdam

Voorwaarden workshops

Burlesque/ chairdance workshop vrijgezellenfeest locatie: Amsterdam-Zuidoost:

Aantal personen Kosten p.p. Totale kosten
6 € 55,- € 330,-
7 € 47,14 € 330,-
8 € 41,25 € 330,-
9 € 36,11 € 330,-
10 € 33,- € 330,-
11 € 31,82 € 350,-
12 € 30,83 € 370,-
13 € 29,29 € 390,-
14 € 28,13 € 410,-
15 € 27,65 € 430,-

*Meerprijs boven de 15 personen is € 20,- p.p. Dit komt bovenop de totaalprijs van € 430,-.

Exclusief: Drankjes.
Eigen hapjes en drankjes mogen worden meegenomen
Een workshop duurt ongeveer  1,5 uur.

Workshop locatie:
Kuiperbergweg 31b
1011 AE Amsterdam

Deze locatie ligt aan de rand van Amsterdam (zuid-oost), is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft gratis parkeerplaatsen. Bij binnenkomst is er een fantastische lounge ruimte waar heerlijk (ook Surinaams) gegeten en gedronken kan worden. De studio’s hebben spiegelwanden, een mooie dansvloer en een aparte kleedruimte. Brasa Studio’s biedt onderdak aan allerlei dansgroepen en muzikanten, dus is het er altijd levendig en gezellig.

Voorwaarden workshops

Workshop op uw locatie

We kunnen ook bij u op locatie komen. Vraag hiervoor de offerte aan.

 

Voorwaarden workshops

Heb je interesse in deze workshop?

Wij geven workshops het gehele jaar door  Onze workshop worden alleen gegeven op afspraak. Als je ons de gewenste  datum en locatie en doorgeeft, dan geven wij jou de beschikbare tijden aan door.

Waar geven wij de workshops?

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief.