fbpx

De workshops die wij geven

 

paaldansen

Paaldansen

Leuk voor elk vrijgezellenfeest of teamuitstapje, maar ook voor vriendinnen en andere groepen die op een leuke en ontspannen manier kennis willen maken met het paaldansen. De workshop paaldansen is geen erotische workshop, maar wel bedoelt om je als vrouw sexy te voelen.
De workshop zal een heel bijzondere ervaring worden. De bruid zal extra in het zonnetje gezet worden en wij zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke dag van te maken.
Chairdance / Burlesque

Chairdance / Burlesque

Leuk als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, verjaardagscadeau, teamuitje of gewoon lachen, gieren en brullen met meiden onder elkaar! Burlesque is een showsstijl waarbij alles draait om de kunst van het verleiden. Je leert een vette choreografie met stoel, boa en/of waaiers (dit uiteraard met techniek en trucs). Een workshop duurt ongeveer 1,5 uur en is er op gericht om er met zijn allen een hele gezellige en onvergetelijke middag of vooravond van te maken.
Striptease / Lapdance

Striptease / Lapdance

Bij striptease draait het niet om het simpelweg uittrekken van je kleren. Striptease is de kunst van het verleiden om zo een intieme erotische sfeer te creëren tussen jou en je partner.
De workshop is het ideale vermaak voor een gezellig vrijgezellenfeest vol leerzame tips en vooral heel veel plezier.
Bij deze workshop striptease ligt de nadruk op de act van het sensueel verleiden en intens vrouwelijk bewegen.
Striptease / Lapdance

Aerial Hoop

Super leuke sportieve workshop voor elk vrijgezellenfeest of teamuitstapje, maar ook voor vriendinnen en andere groepen die op een leuke en ontspannen manier kennis willen maken met het Aerial Hoop. Je leert onder professionele leiding een aantal  vette moves & trics op een elegante manier uit te voeren. De workshop zal een heel bijzondere ervaring worden. De bruid zal extra in het zonnetje gezet worden en wij zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke dag van te maken.