fbpx
 

Workshop paaldansen

Den Haag

Een workshop Paaldansen is leuk om te geven als vrijgezellenfeest of verjaardagspartij! De workshop is van sportieve aard en heeft niks te maken met erotiek! Het is een leuke manier om in contact te komen met een vernieuwende sport! En tijdens de workshop wordt hoofdpersoon (bruid, jarige etc.) natuurlijk extra in het zonnetje gezet! Onze locatie in Den Haag ligt dichtbij de Scheveningse boulevard.

 

 

 

 

Wat gaan we doen?

Bij ontvangst krijgen jullie eerst een heerlijk drankje van ons aangeboden en is er ruimte om je om te kleden.
We beginnen met een korte warming-up om de spieren soepel en warm te krijgen, waarna onze professionele begeleiding je de basis van paaldansen uitlegt.
Aan de slag dus! We leren jullie verschillende draaien, poses en floorwork. Waarna we tegen het eind van de workshop alles samenvoegen is een geweldige choreografie! Na het uitvoeren van de choreografie met de groep, mag de hoofdpersoon hem alleen demonstreren voor jullie! En aan het eind geeft de docente een uitgebreide demonstratie, zo kan je zien wat je met veel training kan bereiken! Een echte aanrader als je de sexy vrouw in jezelf naar voren wilt komen en het geeft je een boost aan zelfverzekerdheid! Tijdens de workshop mogen natuurlijk foto’s en video’s gemaakt worden, de dag moet onvergetelijk worden.

Wat moeten we aan?

We raden aan om een hotpants (korte broek) en een mouwloos topje te dragen. Het belangrijkste is, is dat je er comfortabel in voelt en dat het soepel beweegt. Als schoeisel is het advies laarzen omdat je dan je benen beschermt tegen de paal. Maar pumps of gympen zijn ook goed! En nog belangrijk, gebruik geen bodylotion op de dag van de workshop!

Tarieven

De locatie bevindt zich in de Keizerstraat Den Haag, de workshop wordt gegeven in het sfeervolle YMCA , dichtbij de boulevard van Scheveningen en Den Haag Centrum. Er stoppen verschillende bussen en trams in de buurt, en is er de mogelijkheid om te parkeren tegen betaling.Deze gezellige locatie, ligt vlakbij het strand van Scheveningen. Heeft een warme sfeer. Kortom: de ideale plek om je feestje te houden!

Kosten: t/m 11 personen € 275, -. exclusief consumpties
Groepskorting: meerprijs boven dit aantal is € 10, – p.p. (boven op de totaalprijs van € 275, -)
Een workshop duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

inclusief: Gratis glas Prosecco  p.p. bij aankomst.
Exclusief:
Drankjes: frisdrank / vruchtensap: € 2,00 per flesje. wijn / bier: €2,00 per glas.
Eigen drankjes mogen niet zelf worden meegebracht

Workshop locatie:
YMCA- Scheveningen
Keizerstraat 58
2584 BK Den Haag

Workshop op uw locatie

Natuurlijk kunnen we ook naar een locatie komen die jullie zelf uitgezocht hebben. Er zijn bepaalde eisen waaraan een ruimte moet voldoen, dus mail ons gerust of vul het contactformulier in met de gegevens van jullie locatie, zodat onze technische dienst de ruimte kan beoordelen.

Lees hier de voorwaarde van de workshop:
Voorwaarden workshops

Workshop Paaldansen Den Haag

Ben je geïnteresseerd om een workshop paaldansen bij ons te organiseren? Neem contact op met ons, en we antwoorden zo snel mogelijk terug. Vergeet niet te vermelden met hoe veel personen je wilt komen, welke locatie en welke workshop jullie willen volgen! Wij hebben er zin in!

Lees ons gastenboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van Release Academy en de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!