fbpx

Wat een ontzettend leuk vrijgezellenfeest!

Wat een ontzettend leuk vrijgezellenfeest!

Aangezien mijn vriendin gek is van dansen hadden we besloten om haar vrijgezellenfeest te vieren met een burlesque/chairdance workshop bij Release Dance Academy; een workshop van zo’n 1,5 uur.

Eigenlijk zag ik er een beetje tegenop, maar je wilt je vriendin natuurlijk niet teleurstellen. Ook dacht ik dat het misschien wel erotisch (vooroordeel) zou zijn, maar dat is het niet. Wel sexy. En je voelt je ook sexy, en wie wil dat nu niet?

En we hebben zo ontzettend veel plezier gehad, maar ook veel geleerd. Ik overweeg nu serieus om les te gaan nemen, zo heb ik ervan genoten.
Tijdens de workshop hebben we met acht vriendinnen een echte dans mét choreografie ingestudeerd, we voelden ons als echte professionals.  Aan het eind van de workshop is de gehele choreografie opgenomen waardoor we een super vet aandenken hebben aan ons vrijgezellenfeest.

Juist voor iemand zoals ik die niet zo van sporten houdt, is dit ’the move’. Je doet iets wat je heel leuk vindt en het is ook nog eens steengoed voor je conditie.

Joke de G.
Den Haag

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *