fbpx
Vrijgezellenfeest vrouwen Amsterdam

Vrijgezellenfeest vrouwen Amsterdam

 

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Amsterdam organiseren? Dan is er geen betere stad dan Amsterdam. En geen betere club dan Release Dance Academy; je bent hier aan het beste, professionele adres. We hebben veel verschillende workshops in ons programma. Lees op deze pagina wat de workshops allemaal inhouden en maak je keuze. En we beloven je: het wordt een onvergetelijk feest.

Want welke stad leent zicht beter voor een vrijgezellenfeest dan Amsterdam? In een stad waar het leven altijd bruist en maar door gaat, kun je bij ons genieten van een bijzondere workshop. Een dag of vooravond die je niet snel zult vergeten!

Onze workshops maken van elk vrijgezellenfeest, vrijgezellendag, vrijgezellenparty of vrijgezellenavond een top evenement!

Prijzen vanaf € 285,- t/m 10 personen.
Stuur voor kortingen bij grotere groepen ons een mailtje.

Vrijgezellenfeest vrouwen in de buurt van Amsterdam

Amsterdam, onze populaire hoofdstad met z’n mooie grachtjes en steegjes. Wereldberoemd om z’n uitgaansgelegenheden en historie. Berucht om z’n red light district en coffeeshops. Amsterdam vormt het ultieme decor voor een avontuurlijk groepsuitje. Een  workshop Burlesque / chairdance of een workshop Striptease / lapdance mag bij zo’n dag natuurlijk niet ontbreken.

 

Vrijgezellenfeest vrouwen omgeving Amsterdam

Release Dance Academy geeft extra leuke workshops voor het vrouwelijke vrijgezellenfeest. Van sportieve tot super sexy workshops; we hebben een passend en uniek vrijgezellenfeest in de aanbieding voor jouw vriendinnengroep. We wensen je bij voorbaat heel veel inspiratie en plezier toe! Hieronder vind je de meest gewilde / zeer populaire dansworkshops voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen in de omgeving van Amsterdam. Onze workshops worden alleen op afspraak gegeven.

Burlesque

Bijna iedere vrouw heeft de film ‘Burlesque’ gezien en is geïnspireerd geraakt! Burlesque dansen in Amsterdam draait om het vinden van de Femme Fataal, sensuele bewegingen en echte Pin-up poses. De workshop Burlesque vormt de basis van dit principe. Je leert omgaan met stoelen, boa’s en waaiers. Deze technieken worden samengevoegd tot een geweldige choreografie en deze voeren jullie aan het eind van de workshop uit! Wil jij de ‘Femme Fatale’ uit je bruid en de vriendinnen die meedoen halen? Boek dan nu een workshop! Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

 

Striptease/Lapdance

Willen jullie een workshop doen waar de bruid tijdens de huwelijksnacht ook nog wat aan heeft? De workshop Striptease/Lapdance leert je sensuele bewegingen en versterkt je aantrekkingskracht. Bij deze workshop bepaal je zelf jouw eigen grens. De workshop draait om het verleiden, het plezier hebben met je vriendinnen en het vieren dat er iemand gaat trouwen! Niets is verplicht. Kijk hier voor de tarieven en additionele informatie

 

Andere locaties

Wij geven ook workshops in Zoetermeer, Scheveningen, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk kunnen we ook naar een locatie komen die jullie zelf uitgezocht hebben. Er zijn bepaalde eisen waaraan een ruimte moet voldoen, dus mail ons gerust of vul het contactformulier in met de gegevens van jullie locatie, zodat onze technische dienst de ruimte kan beoordelen.

Voorwaarden workshops

Heb je interesse in deze workshop?

Wij geven workshops het gehele jaar door  Onze workshop worden alleen gegeven op afspraak. Als je ons de gewenste  datum en locatie en doorgeeft, dan geven wij jou de beschikbare tijden aan door.

Waar geven wij de workshops?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief.