fbpx

Gratis proefles paaldansen

 

Release Academy is dé paaldansschool van 2019.proefles paaldansen zoetermeer

Als jij wilt leren paaldansen in Zoetermeer, maar twijfelt waar je dat het beste kunt gaan doen, kom dan naar deze proefles avond, om kennis te maken met onze academy.

Paaldansen is een totale workout voor je lichaam, waarbij je kracht en flexibiliteit ontwikkeld. Aangezien je al je spieren gebruikt zullen ook al je spieren getraind worden. Hierdoor zal je je lichaam zien veranderen op een mooie subtiele manier. Tevens wordt er tijdens de les zowel met de warming up als met de paaloefeningen je lenigheid getraind.

Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben om deze cursus te kunnen volgen. Heb je al paaldanservaring, dan kan je altijd instromen op een hoger level. Mail of bel ons dan om een afspraak te maken.

Paaldansen bij Release Academy gaat niet om strippen!

Proefles dagen:
Maandag 9 september  van 20:15 tot 21:15
Maandag 16 september  van 20:15 tot 21:15

Les locatie:
Zanzibarplein 23
2721GE Zoetermeer

Helaas werd er van de gratis proefles steeds meer misbruik van gemaakt door meiden die er een gratis Vriendinnenuitje van maakte.
Vandaar: Kosten: € 12,50. Dit bedrag krijg je terug en meer,indien je je direct na de proefles inschrijft voor de cursus. (Je betaald dan geen 15 euro inschrijfgeld.) 

Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, dien je je wel vooraf aan te melden voor deze proefles.

Tijdens deze proeflessen krijg je een je ook een speciale aanbieding…. Waar wacht je nog op?