fbpx
Workshop paaldansen Den Haag

Paaldansen Den Haag

Paaldansen in Den Haag is een leuk plan voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of teamuitstapje. Maar ook als vriendinnen of een groep vrouwen van een sportclub een leuke en ontspannen middag willen organiseren is dit de manier om kennis te maken met het paaldansen. Wat we wel belangrijk vinden om door te geven is dat de workshop paaldansen geen erotische workshop is, maar wel bedoeld om je als vrouw sexy te voelen.

We horen van alle deelnemers dat de workshop een heel bijzondere ervaring is. Als het een vrijgezellenfeest betreft zal de bruid extra in het zonnetje gezet worden en doen wij er alles aan om het een onvergetelijke dag te maken.

Prijs tot en met 10 personen: € 400, – per workshop.
Uitgebreide informatie over kortingen op deze prijs lees je hieronder!

Het programma van de workshop paaldansen Den Haag:

Als jullie zijn aangekomen worden jullie hartelijk welkom geheten en wordt er een welkomstdrankje geserveerd. Na het welkomstdrankje volgt het omkleden.
Wat jullie tijdens de workshop leren is -onder professionele begeleiding- de basisbeginselen van het paaldansen. Met veel plezier en heel veel lol. We beginnen met een warming-up en dan gaan we verder met het aanleren van een aantal draaiingen, poses en eventueel floorwork. Maar we gaan wat doen met wat jullie geleerd hebben. Het wordt verwerkt in een echte choreografie. Na het leren van de choreografie met de groep zal de aanstaande bruid de choreografie demonstreren.
Aan het einde van de workshop wordt er door de docente een demonstratie gegeven. Natuurlijk leer je de basis van het paaldansen, maar gezelligheid en een hoop lol maken staan deze middag centraal. Tijdens de workshop mag er uiteraard gefilmd worden en kun je foto’s maken.

Tarieven paaldans workshop Den Haag / Scheveningen

 

Workshop paaldansen, locatie, Scheveningen YMCA-Keizerstraat:

Kosten: t/m 10 personen € 400, -. exclusief consumpties
Groepskorting: meerprijs boven dit aantal is € 15,00 p.p. (boven op de totaalprijs van € 400, -)
Een workshop duurt ongeveer 1,5.

Exclusief:
Drankjes: frisdrank / vruchtensap: € 2,50 per flesje. wijn / bier: €2,50 per glas.
Eigen drankjes mogen niet zelf worden meegebracht

Workshop locatie:
YMCA- Scheveningen
Keizerstraat 58
2584 BK Den Haag

Deze gezellige locatie, ligt vlakbij het strand van Scheveningen. Heeft een warme sfeer. Kortom: de ideale plek om je feestje te houden!

De kleding

Wij raden aan om een korte broek (hotpants) te dragen met een topje zonder mouwen en daaronder laarzen, pumps of gympen. Belangrijke tip: gebruik op de dag van de workshop geen bodylotion. Laarzen met of zonder hak is prettig aangezien dit je benen beschermt bij het paaldansen.

Workshop op uw locatie

Natuurlijk kunnen we ook naar een locatie komen die jullie zelf uitgezocht hebben. Er zijn bepaalde eisen waaraan een ruimte moet voldoen, dus mail ons gerust of vul het contactformulier in met de gegevens van jullie locatie, zodat onze technische dienst de ruimte kan beoordelen.

 

Voorwaarden workshops

Heb je interesse in deze workshop?

Wij geven workshops het gehele jaar door. Onze workshops worden alleen gegeven op afspraak. Als je ons de gewenste  datum en locatie en doorgeeft, dan geven wij jou de beschikbare tijden aan door.

Waar geven wij de workshops?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief.