fbpx
Paaldansen Amsterdam

Paaldansen Amsterdam

Zullen wij je op een goed idee brengen voor je aanstaande vrijgezellenfeest met je vriendinnen? Paaldansen in Amsterdam is een geweldig idee voor elk vrijgezellenfeest of ander teamuitstapje. Elke groep vriendinnen of een groep collega’s kunnen zo, op een leuke en ontspannen manier, kennis maken met het paaldansen. De workshop paaldansen is geen erotische workshop, maar bedoeld om je als vrouw sexy te voelen.

De workshop is voor bijna iedereen een hele bijzondere ervaring. Lees onze referenties maar eens. De bruid wordt verwend, krijgt veel aandacht en wordt extra in het zonnetje gezet. Er wordt alles aan gedaan om er een onvergetelijke dag van te maken. Dit is echt een goede beslissing.

Prijs tot en met 12 personen: € 360, – per workshop.
Uitgebreide informatie over kortingen voor grotere groepen lees je hieronder!

Het programma van de workshop paaldansen Amsterdam:

Nog steeds aan het nadenken wat je gaat doen voor je aanstaande vrijgezellenparty? Dan is een workshop paaldansen Amsterdam de uitkomst. Hoe gaat het in zijn werk?
Als jullie binnenkomen beginnen we met een drankje en een gezellig praatje aan de bar. Daarna gaan jullie je omkleden. Kleding neem je zelf mee. Het is een combinatie van heel veel plezier en leren. Tijdens de workshop leer je, en natuurlijk onder professionele begeleiding, de basis van het paaldansen. De start is een korte warming-up gevolgd door oefeningen om van een aantal basis draaiingen aan te leren, aardige poses en wat floorwork. Na deze lessen wordt hetgeen jullie geleerd hebben verwerkt in een choreografie. Als de choreografie onder de knie is, mag ‘de aanstaande bruid’ de choreografie alleen demonstreren. Aan het einde van de workshop wordt er door de docente een demonstratie gegeven. Het is de bedoeling dat je de basis van het paaldansen leert, maar gezelligheid en een hoop lol staan deze middag vanzelfsprekend centraal. De meeste deelnemers maken mooie filmpjes en foto’s.

Tarieven workshop paaldansen locatie Amsterdam

 

Workshop paaldansen locatie Amsterdam (Kuiperbergweg 31b):

Kosten t/m 12 personen: € 360, – exclusief consumpties.
Groepskorting: meerprijs boven dit aantal is € 17,50 p.p. (bovenop de totaalprijs van € 360, -).
De workshop duurt ongeveer 1,5.
Eigen drankjes mogen zelf worden meegebracht

Workshop locatie:
Kuiperbergweg 31b
1011 AE Amsterdam

Deze locatie ligt aan de rand van Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren is gratis. Bij binnenkomst is er een fantastische lounge ruimte waar heerlijk (o.a. Surinaams) gegeten en gedronken kan worden. De studio’s hebben spiegelwanden, een mooie dansvloer en een aparte kleedruimte. Brasa Studio’s biedt onderdak aan allerlei dansgroepen en muzikanten, dus is het er altijd levendig en gezellig.

De kleding

Kleding is belangrijk bij deze workshop paaldansen. Wij raden een korte broek (hotpants) aan, want een lange broek glijdt langs de paal. Erboven een topje zonder mouwen. Schoeisel: liefst laarzen, maar pumps of gympen kunnen ook. Wij adviseren laarzen -met of zonder hak- aangezien de laarzen je benen beschermen bij het paaldansen. Op de dag van de workshop geen bodylotion gebruiken, want dan wordt je huid te glad!

Heb je interesse in deze workshop?

Wij geven workshops het gehele jaar door  Onze workshop worden alleen gegeven op afspraak. Als je ons de gewenste  datum en locatie en doorgeeft, dan geven wij jou de beschikbare tijden aan door.

Waar geven wij de workshops

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van Release Academy en de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!