fbpx

Release Academy

Release Dance Academy is gericht op het geven van hoogwaardige kwaliteitslessen.
6 dagen per week worden er doorlopende lessen gegeven in Zoetermeer. Het lesaanbod : paaldansen, aerial hoop,  burlesque / chairdance en Body Flex. Op afspraak zijn de weekenden te reserveren voor onze vrijgezellen workshops, team-uitjes, vriendinnen dagen en bedrijfsuitjes, maar ook op door-de-weekse avonden zijn deze activiteiten uiteraard mogelijk. Behalve onze vaste locatie in Zoetermeer zijn er nog 4 workshop locaties in Scheveningen (1), Amsterdam (2), Rotterdam (3) en Utrecht (2).

Video volgt

Met meer dan 26 jaar ervaring zijn wij niet voor niets
de beste opleider van vrouwelijke danslessen!

Het begin

Onze hoofd choreograaf is een International Master Teacher die zijn opleiding in New York heeft genoten, waar hij in vele dansdisciplines is getraind.

 

Onze lessen

Al onze lessen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gericht om het maximale uit een les te halen:

  • De lessen worden gegeven in kleine groepen, zodat de hoge mate van individuele aandacht gewaarborgd blijft.
  • De lessen zijn verdeeld op niveau, zodat je altijd les krijgt met leerlingen van je eigen niveau.
  • Een International Master teacher gestructureerd lesprogramma.
  • Meerdere dansstijlen die jouw vrouwelijkheid, en lenigheid en kracht ontwikkelen.

Naast danslessen kun je bij Release Academy ook regelmatig terecht voor uitdagende workshops, leuke, gezellige leerling-uitjes.

 

Dansopleidingen van Release Dance Academy

Naast goede cursussen en workshop bieden wij ook dansopleidingen aan.

Choreograaf Patrick van der Beek verzorgt al vanaf 1992 allerlei danstrainingen en –opleidingen. Onze opleidingen worden door de grootste werkgevers  in onze sector kwalitatief als uitmuntend beoordeeld.  Al onze docenten zijn top professionals op hun gebied en wij zorgen ervoor dat je met je certificaat of diploma overal terecht kunt. Vele professionele danseressen  en dansdocenten hebben hier hun opleiding gedaan.

Wij verzorgen de professionele dansopleiding vanaf beginners niveau.  Voor meer informatie over de opleidingen contact onze hoofd choreograaf.

Wil je een proefles?

De beste manier om te weten te komen of de Release Academy wat voor jou is: Gezellig een les meedoen! Daarom heb je bij Release de mogelijkheid om een proefles mee te doen. Om kennis met onze academie te maken, werken wij met een “proefles avond”. Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, dien je je wel vooraf aan te melden. In onze agenda staan alle proefles avonden vermeld voor de komende twee maanden.

Wanneer kan ik beginnen?

Onze verschillende lessen zijn er op elk niveau het hele jaar door. Het zijn doorlopende lessen, dus je kunt op ieder gewenst moment instromen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief.