fbpx
Locaties

Onze locaties

Release Dance Academy Zanzibarplein 23 (gebouw: de Oosterpoort) 2721GE Zoetermeer (wijk: Oosterheem)

Ons eigen locatie heeft alles wat je nodig hebt om van je vrijgezellen feest een groot succes te maken! Een intiem bargedeelte met loungebank en een sfeervolle danszaal met spiegels en discotheek/sfeerverlichting).We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer (3 minuten lopen van het RandstadRail station: Oosterheem). Parkeren is er gratis.

YMCA Scheveningen Keizerstraat 58 Den Haag

Deze gezellige locatie, ligt vlakbij het strand van Scheveningen. Heeft een warme sfeer. Kortom: de ideale plek om je feestje te houden!

YMCA Scheveningen - Keizerstraat 58

YMCA Scheveningen – Keizerstraat 58


YMCA- Scheveningen- Keizerstraat 58

YMCA Scheveningen – Keizerstraat 58

 

 

 

 

 

 

 

Locatie Amsterdam Zuid-oost

Brasa Dance Studios Kuiperbergweg 31B Amsterdam Deze locatie ligt aan de rand van Amsterdam, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft gratis parkeerplaatsen. Bij binnenkomst is er een fantastische lounge ruimte waar heerlijk (ook Surinaams) gegeten en gedronken kan worden. De studios hebben spiegelwanden, een mooie dansvloer en een aparte kleedruimte Brasa Studio’s biedt onderdak aan allerlei dansgroepen en muzikanten, dus is het er altijd levendig en gezellig.


Theaterzaal locatie Amsterdam Centrum

Locatie Amsterdam Centrum

Wanneer kan ik beginnen?

De Stage Dance lessen zijn er op elk niveau het hele jaar door. Het zijn doorlopende lessen, dus je kunt op ieder gewenst moment instromen.

Bekijk de data

Bekijk de startdata van alle cursussen en proeflessen.

Waar zitten we?

We zijn er op meerdere plekken, bekijk de locaties

Wil je een proefles?

De beste manier om te weten te komen of Release Academy wat voor jou is: Gezellig een les meedoen! Daarom heb je bij Release de mogelijkheid om een proefles mee te doen. Om kennis met onze academie te maken, werken wij met een “proefles avond”. Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, dien je je wel vooraf aan te melden. In onze agenda staan alle proefles avonden vermeld voor de komende twee maanden.