fbpx

De lessen die wij geven

paaldansen

Paaldansen

Paaldansen is een totale workout voor je lichaam, waarbij je kracht en flexibiliteitontwikkeld. Aangezien je al je spieren gebruikt zullen ook al je spieren getraind worden. Hierdoor zal je je lichaam zien veranderen op een mooie subtiele manier. Tevens worden er tijdens de les zowel met de warming up als met de paaloefeningen je lenigheid getraind.
Buiten technieken in de paal wordt er ook ruim aandacht besteed aan de uitvoering enafwerking van de bewegingen op muziek. En het is zeker een boost voor je zelfvertrouwen!

Chair Dance / Burlesque Workout

Dit is de perfecte workout! Sexy, vrouwelijk, maar vooral leuk om te doen!
Burlesque is een showsstijl waarbij alles draait om de kunst van het verleiden. Wij geven les in de nieuwe style, zoals in de film “Burlesque”.
In deze Chair Dance /Burlesque lessen leer je d.m.v. verschillende choreografieën ultra sexy en vrouwelijk te bewegen. Bij Release Academy gaat het chair dance niet om strippen!
Niemand gaat uit de kleren!
Deze cursus geeft je een absolute boost aan zelfvertrouwen.
paaldansen

Body Flex

Release Body Flex – Splits & flexibility training. Deze lessen zijn speciaal bedoeld voor resultaat gerichte danseressen die hun kracht en vooral hun flexibiliteit willen vergroten.
In deze lessen bouwen wij je kracht en lenigheid op door zowel passieve als actieve stretch oefeningen.