fbpx
Salsa dansen Zoetermeer

Helemaal hot: Kizomba!

Nederland is in de ban van de dansstijl Kizomba en de Kizomba muziek. Deze uit Angola afkomstige dansstijl wint het enorm aan populariteit en is nu ook te leren in Zoetermeer (wijk: Oosterheem), bij Release Dance Academy.
Kizomba is helemaal HOT!

 

Kizomba lessen Zoetermeer

Uitgebreide informatie over de Kizomba cursussen lees verderop op deze pagina!

Proefles dag Kizomba

De eerstvolgende proefles dag is op donderdag 1 oktober 2020. Dat is er een instromers(= voor overige/ hogere levels) proefles. Helaas hebben we in oktober geen beginners 1 proefles.
Kosten proefles Kizomba op een proeflesdag: € 5, – per persoon.

Aanmelden kan zowel met als zonder danspartner.

Heb je de Proefles dag gemist? Geen paniek, ook de eerste les van de cursus kan worden gevolgd als een proefles! Omdat de proefles dag(en) dan al voorbij zijn, rekenen wij voor deze eerste les een bedrag van € 15,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het lesgeld wanneer je besluit aan de cursus mee te doen.

Start cursus Kizomba

Donderdag 8 oktober starten de cursussen weer. Helaas hebben we in oktober geen beginners 1 cursus.

Ons lesprogramma 

Urban Kizomba. Om goed te leren dansen is het volgens ons belangrijk dat je een goede basis leert. Hiervoor gebruiken wij een uitgebreid en vooral gestructureerd programma. Om de kans op fun voor zowel de man als vrouw te maximaliseren, vinden wij het belangrijk dat je als heer goed leert leiden en als dame goed leert volgen. Tijdens de lessen leggen we veel nadruk op de basis elementen, de technieken om de juiste connectie te vinden en musicality. De volgende elementen worden behandelt: partnering, timing, musicality, lichaamshouding, leading en following , dips en tricks en men and women styling.Bekijk onze agenda voor de eerst volgende proefles avond.

Prijzen

Cursus 10 lessen van 1 uur
Studenten: vaste lage prijs: € 90, – voor 10 lessen van 1 uur
Alle Kizoma cursussen: € 120, – voor 10 lessen van 1 uur.
Vroegboekkorting:Bij inschrijving voor 1 oktober 2020: € 100, – voor 10 lessen van 1 uur
Proefles op eerste les mogelijk. Kosten: € 15, –

In combinatie met andere  cursussen (Salsa, Bachata):
2 cursussen: € 220,- (€ 110,- per cursus)
3 cursussen: € 300,- (€ 100,- per cursus)
4 cursussen: € 360,- (€ 90,- per cursus)
5 cursussen: € 400,- (€ 80,- per cursus)

Privélessen Kizomba:

voor 1 persoon privéles 45 minuten uur = € 75, – (***10 privélessen voor € 650, -)
voor 2 personen (leider & volger) is het tarief € 95, –  voor 45 minuten(***10 privélessen voor € 850, -)

 *** prive lespakketen zijn 4 maanden geldig

2 redenen waarom óók jij met Kizomba lessen zou willen starten

  1. Je kan al heel snel een beetje meedoen
    Iedereen kan Kizomba leren. Bovendien snel ook. Je leert binnen een dag voldoende om de dansvloer op te kunnen. Dat snelle leren heeft ook gevaren want om Kizomba goed te dansen moet je vooral veel oefenen en lessen blijven volgen.
  2. Uitdagend
    Met de technische elementen uit de Tango, waarbij het leiden en volgen voornamelijk plaatsvindt vanuit de bewegingen van het bovenlichaam, en de vergelijkbare intimiteit van de Bachata, biedt de Kizomba voor zowel de beginnende als de gevorderde beoefenaar een flinke uitdaging. Zo kan je eindeloos oefenen op het variëren van het voetenwerk, het afstemmen van de bewegingen op de muziek en het eindeloos blijven verbeteren van het leiden en volgen.

Kennismakingsles

We verzorgen Kizomba lessen het hele jaar door in blokken van 8 tot 10 weken. Om je zo gemakkelijk mogelijk kennis te laten maken met onze manier van lesgeven en je het verschil te laten ervaren met andere dansscholen, nodigen wij je van harte uit tijdens een van onze proeflessen.

 

Gratis Proefles?

De beste manier om te weten te komen of Kizomba iets voor jou is, is gezellig een les meedoen! Om kennis te maken met de Release Academy kunt u zich inschrijven voor een proefles Kizomba.
Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld u op tijd aan!
In onze agenda staan alle proefles avonden vermeld voor de komende periode.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief.