Header Kizoema

 

Helemaal hot: Kizomba!

Nederland is de ban van de dansstijl Kizomba en de Kizomba muziek. Deze uit Angola afkomstige dansstijl wint het enorm aan populariteit en is nu ook te leren in Zoetermeer (wijk: Oosterheem), bij Release Dance Academy.
Kizomba is helemaal HOT!
De Kizomba lessen worden gegeven in samenwerking met dansschool Salsaventura.

5 redenen waarom óók jij met Kizomba lessen zou willen starten:

 

Kizomba lessen Zoetermeer

5 redenen waarom óók jij met Kizomba lessen zou willen starten:

 1. Je kan al heel snel een beetje meedoen
  Iedereen kan Kizomba leren. Bovendien snel ook. Je leert binnen een dag voldoende om de dansvloer op te kunnen. Dat snelle leren heeft ook gevaren want om Kizomba goed te dansen moet je vooral veel oefenen en lessen blijven volgen.
 2. Altijd een FEESTJE!
  Kizomba is een sociale dans. Naast een groot aanbod van feesten zijn er ook veel socials (vrije dansavonden), waarbij het voornamelijk draait om plezier hebben. Kizomba betekent niet voor niets: Feestje!
 3. Uitdagend
  Met de technische elementen uit de Tango, waarbij het leiden en volgen voornamelijk plaatsvindt vanuit de bewegingen van het bovenlichaam, en de vergelijkbare intimiteit van de Bachata, biedt de Kizomba voor zowel de beginnende als de gevorderde beoefenaar een flinke uitdaging. Zo kan je eindeloos oefenen op het variëren van het voetenwerk, het afstemmen van de bewegingen op de muziek en het eindeloos blijven verbeteren van het leiden en volgen.
 4. It’s all about technique, body and mind
  Tijdens Kizomba draait het om het maken en behouden van connectie met jouw danspartner. De combinatie van techniek, lichaamsbewustzijn en volgen/leiden van jouw danspartner zijn hierbij ‘the keys to success’.
 5. Het is opwindend
  Dit geldt zeker niet voor iedereen maar een deel van de dansers geeft volmondig toe dat het dansen van een Kizomba erg opwindend kan zijn. En hoewel het de bedoeling is dat vooral het bovenlichaam in contact is met je partner (waardoor de benen vrij spel hebben om te zorgen voor positionering en verplaatsing), schijnen sommigen niet helemaal duidelijk te hebben welk deel van ons lichaam valt onder het bovenlichaam en het onderlichaam. Maar of er nu vanuit het boven- of onderlichaam wordt geleid, de Kizomba kenmerkt zich wel degelijk door een grote mate van intimiteit.

Ons lesprogramma 

Binnen Kizomba zijn er verschillende stromingen en stijlen. Release Dance Academy biedt het beste van deze werelden door de samensmelting van deze stromingen en stijlen; Kizomba Fusion.
Tijdens de Kizomba Fusion lessen ligt de focus op de traditionele kizomba in combinatie met de urban variant. Dit houdt in dat naast flow ook de strakke elementen naar voren komen.
Er wordt aandacht besteedt aan de algemene technieken met tools voor leading and following, timing, musicality, men and lady styling. Bekijk onze agenda voor de eerst volgende proefles avond.

Kennismakingsles

We verzorgen Kizomba lessen het hele jaar door in blokken van 8 tot 10 weken. Om je zo gemakkelijk mogelijk kennis te laten maken met onze manier van lesgeven en je het verschil te laten ervaren met andere dansscholen, nodigen wij je van harte uit tijdens een van onze proeflessen.

Aankomende cursussen

Cursus beginners 1 start donderdag 14 september om 19:00

Prijzen Kizomba

Studenten: vaste lage prijs: € 85, – voor 10 lessen van 1 uur
Alle cursussen: € 115, – voor 10 lessen van 1 uur.
tot en met 30 juni kost de cursus slechts € 100

Voordeel met Zoetermeerpas….

Privélessen:

voor 1 persoon privéles 45 minuten uur = € 65, – (***10 privélessen voor € 550, -)
voor 2 personen (leider & volger) is het tarief € 80, –  voor 45 minuten(***10 privélessen voor € 700, -)

** Rittenkaart is 4 maanden geldigvoor
*** prive lespakketen zijn 4 maanden

Wil je een proefles?

 

De beste manier om te weten te komen of Kizomba iets voor jou is, is gezellig een les meedoen! Om kennis te maken met de Release Academy kunt u zich inschrijven voor een proefles.
Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld u op tijd aan!
In onze agenda staan alle proefles avonden vermeld voor de komende weken.

 

Ga naar de agenda

Lees ons gastenboek

Gastenboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van Release Academy en de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

 

Klik hier