fbpx
Salsa dansen Zoetermeer

Kizomba

Ervaar het Afrikaanse ritme met een vleugje sensualiteit tijdens de Kizomba lessen van Release Academy in Zoetermeer. Bij Kizomba is het goed leren leiden en volgen het meest essentieel. Door het aanleren van de juiste technieken en het streven naar optimale connectie met je danspartner krijg je het gevoel dat je  over de dansvloer zweeft.

✔ Proefles €5, -, bij inschrijving cursus € 5, – retour

✔ Meld je aan met of zonder danspartner

✔ Een gestructureerd lesprogramma

Wat is Kizomba?

Kizomba is van oorsprong een Afrikaanse (Angolese) dansstijl die in zijn ontwikkeling beïnvloed is door verschillende dansstijlen zoals de Angolese Semba. De Kizomba is ontstaan in de jaren ‘80 en heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. De Kizomba dans karakteriseert zich door de juiste connectie te houden met je danspartner, waarbij rust en gecontroleerd dansen is vereist. Daarnaast is er veel ruimte om speels en gevarieerd te dansen op de muziek.

Kizomba lessen Zoetermeer

Het Kizomba lesprogramma bij Release Academy

Binnen Kizomba zijn er verschillende stijlen ontstaan. Release Academy biedt Kizomba Fusion lessen aan. Kizomba Fusion is een mengelmoes van verschillende elementen en dansinvloeden binnen de Kizomba. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zowel vloeiende en staccato bewegingen, speelse voetenwerk, sierlijke armstyling en meer.
Om de Kizomba onder de knie te krijgen is het belangrijk om de basistechniek te leren. We hanteren een uitgebreid en gestructureerd programma. Tijdens de lessen ligt de nadruk op de basiselementen: de technieken om de juiste connectie te vinden met je danspartner en musicality. Verder leren we je alles over: partnering, timing, lichaamshouding, leading & following, dips & tricks en men & women styling. Heb je interesse in het leren van de Kizomba? Volg een proefles.

Kizomba lessen het hele jaar door

Kizoma  is dé Latin dans van dit moment. Release Dance Academy richt zich op kwaliteit en comfort, iedereen is welkom bij ons ongeacht je dansniveau. Release Academy heeft een grote, sfeervolle danszaal met airconditioning en een gezellige bar en lounge om na de les gezellig nog wat na te praten.
Naast deze voordelen houden we altijd rekening met de niveaus van de leden .Release Academy werkt met een starters/ basiscursus met daarnaast een doorlopend lessysteem. Voor elk niveau is er een aparte les. De lessen worden altijd geven door 2 docenten (m/v).
Ben je geïnteresseerd om te komen Kizomba dansen bij Release Academy? Schrijf je dan nu in voor een proefles!  Ben je overtuigd en wil je langer komen trainen? Release Academy biedt naast de vaste starters /basiscursus  ook verschillende maand- en jaarcontracten aan. Je kunt bij ons kiezen uit 1 x per week lessen of 2 x per week lessen. Deze 2 x per week contracten brengen verschillende voordelen met zich mee, zoals gratis toegang tot onze Latinmix party. 

Heb je geen ervaring met Kizomba dansen meld je dan aan voor de starters/ basiscursus kizomba. Deze basiscursus start 5 per jaar. Heb je al ervaring met Kizomba, dan kan je instromen op een level wat bij je past, meld je dan aan voor de proefles Kizomba instromers, dan kunnen we bepalen welke les het meest geschikt is voor jou. Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen of mailen met jouw vragen, ons mailadres en telefoon nummer vind je bij ‘contact’.

 

Proefles Kizomba Zoetermeer

Benieuwd hoe onze lessen eraan toegaan? En wil je zeker weten of het iets voor je is? Volg dan eerst een van onze proeflessen.  Aanmelden kan zowel met als zonder danspartner. De proeflessen verzorgen we vijf keer per jaar. Een proefles Kizomba tijdens de proeflesdagen kost € 5,- Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het lesgeld wanneer je besluit aan de cursus mee te doen.

De proeflessen zijn te volgen op twee verschillende niveaus:

Proefles beginners: deze proefles is aan te raden als je geen ervaring hebt met Kizomba dansen.
Proefles instromers: deze proefles is voor degene die wel ervaring hebben met Kizomba dansen, doordat je bijvoorbeeld op een andere dansschool les hebt gevolgd, In deze instromersproefles kijken we samen naar welke Kizomba lesniveau het meest geschikt voor je is.

Eerst volgende proeflessen

Heb je de Proefles dag gemist? Geen paniek, ook de eerste les van de cursus kan worden gevolgd als een proefles! Omdat de proefles dag(en) dan al voorbij zijn, rekenen wij voor deze eerste les een bedrag van € 15,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het lesgeld wanneer je besluit aan de cursus mee te doen. Heb je al ervaring met Kizomba dansen, dan kan je instromen op een level wat bij je pastmail of bel ons om een afspraak te maken!

Start Kizomba starters/ basiscursus: januari 2021

Meld je aan voor de Bachata starter/ basis cursus die start in januari 2021. Je krijgt in totaal 8 lessen van een uur.

Tarieven Kizomba

Een Starters/ Basis cursus Kizomba bestaat bij Release Academy uit 8 lessen van een uur. Ben je een student en 25 jaar of jonger? Dan ontvang je studentenkorting.

Per cursist Cursus duur Tarief
Per persoon 8 lessen van 60 minuten € 100,-
Per student 8 lessen van 60 minuten € 90,-

Aanbiedingen basiscursus Kizomba

Meld je je aan vóór 14 januari 2021? Dan bespaar je € 20,-! Betaal slechts € 80,- voor 8 lessen van 60 minuten. (student € 70, -)

In combinatie met andere  basis cursussen (Salsa, Bachata):
2 cursussen: € 200,- (€ 100,- per cursus) met vroegboekkorting: € 160, –
3 cursussen: € 270,- (€ 90,- per cursus) met vroegboekkorting: € 225, –

Doorlopend systeem Kizomba

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 15, –

Je kunt uit verschillende contractvormen kiezen:

1 Kizimba les per week
Maandcontract: 1 x 60 minuten les per week = € 49,50 per maand
1/2 jaarcontract: 1 x 60 minuten les per week = € 45, – per maand
Jaarcontract: 1 x 60 minuten les per week = € 40,50 per maand
2 Jaarcontract: 1 x 60 minuten les per week = € 37,50 per maand

2 lessen per week (Kizomba/ Salsa/ Bachata)
Maandcontract: 2 x 60 minuten les per week = € 99, – per maand
1/2 jaarcontract: 2 x 60 minuten les per week = € 80, – per maand
Jaarcontract: 2 x 60 minuten les per week = € 71, – per maand
2 Jaarcontract: 2 x 60 minuten les per week = € 65, – per maand

3 lessen per week (Kizomba/ Salsa/ Bachata)
Maandcontract: 3 x 60 minuten les per week  = € 148,50 per maand
1/2 jaarcontract: 3 x 60 minuten les per week = € 120, – per maand
Jaarcontract: 3 x 60 minuten les per week = € 106,50 per maand
2 Jaarcontract: 3 x 60 minuten les per week = € 97,50 per maand

Lees de lesvoorwaarden

Een privéles Kizomba volgen?

Dans je liever niet in groepsverband? Bij Release Academy is het mogelijk 1 op 1 les te volgen. Schrijf jezelf en eventueel je danspartner in voor onze privélessen.

Aantal personen Cursus duur Tarief
1 persoon 45 minuten € 75,-
2 personen (leider en volger) 45 minuten € 95,-

Liever een privéles pakket?

Wil je graag meerdere Kizomba privélessen volgen? Bekijk onderstaande lespakketten.

Aantal personen Cursus duur 10 privélessen*
1 persoon 45 minuten € 650,-
2 personen (leider en volger) 45 minuten € 850,-

* Het lespakket is 4 maanden geldig

Ontvang je graag meer informatie over het krijgen van privéles? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 484 282 88 of door te mailen naar info@release-academy.nl.

Neem contact op met Release Academy

Heb je vragen over Kizomba of onze andere danslessen? Of wil je je graag inschrijven voor de Kizomba lessen? Vul het inschrijfformulier in op de website of neem contact met ons op.

Gratis Proefles?

De beste manier om te weten te komen of Kizomba iets voor jou is, is gezellig een les meedoen! Om kennis te maken met de Release Academy kunt u zich inschrijven voor een proefles Kizomba.
Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld u op tijd aan!
In onze agenda staan alle proefles avonden vermeld voor de komende periode.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van Release Academy en de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!