fbpx

 

Workshop Kizomba Ladies Styling Zoetermeer

Donderdag 14 december Lady Styling Kizomba.Kizomba Ladies Styling workshop

Heb je de Kizomba basis, maar mis je de vrouwelijke afwerking, dan kan je nu je hart ophalen tijdens deze Kizomba Ladies Styling workshop van 2,5 uur.

De Kizomba is een dans waarbij er een groot beroep wordt gedaan op de dame om goed te blijven volgen. Iedere beweging vanuit het boven- en onderlichaam van de man moet goed worden gevolgd om samen in de Kizombaflow te blijven. Het is voor de dame dan ook niet altijd eenvoudig om binnen dit spel van leiden en volgen de bewegingen mooi en gecontroleerd te maken.

Tijdens deze Kizomba Ladies Styling Workshop leer je:

* De belangrijkste bewegingen, zoals je ze ook op de dansvloer met een partner maakt, mooier uitvoeren. De workshop is dan ook 100% praktijkgericht!
* Alternatieve bewegingen op de meest voorkomende damespassen.
* Vanuit je eigen identiteit invulling geven aan de verschillende bewegingen.
* Een korte choreografie waar de belangrijkste Ladies Styling elementen in terug komen.

Advies niveau: Beginners 1 afgerond

Vooral focus op ladystyling volgen (zelfverzekerd & elegant), vloeiende bewegingen, muzikaliteit en je eigen evenwicht bewaren/houden of beheersen.
Je krijgt de vrijheid om je eigen stijl te ontwikkelen!!

Datum: donderdag 6  december 2018
Tijd: 19.00 t/m 21.00 uur
Locatie: Release Dance Academy, Zanzibarplein 23, Zoetermeer
Prijs: € 25,-

Je Kizomba dansdocent: Lily

Lily is onze lady’s styling specialiste. Zij is begon met dansen toen ze 9 jaar oud was. Zij danste toen Latino-Amerikaanse stijlen Cha Cha Cha, Rumba, Samba met partner, maar ook Wals voor wedstrijden. Met jaren heeft zij meerdere stijlen dans geleerd: Stagedance, Burlesque, Zumba en Caribbean Jam. Sinds 2012 is Lily actief betrokken bij onze academy en is zij begonnen met les te geven van lessen Burlesque en Bodyflex. Waarbij Burlesque heel gericht op optredens is en Bodyflex gericht op flexibiliteit / houding / conditie van de dansers. In 2014 raakte zij in aanraking met de Kizomba wereld, al vanaf eerste keer vond zij het een fascinerende dans. Zij is snel tempo lessen gaan volgen en heeft overal in Nederland workshops en bootcamps gevolgd van buitelandse kizomba artiesten. Hierdoor heeft zij veel verschillende stijlen binnen de Kizomba zich eigen gemaakt, van Kizomba Fusion tot UrbanKiz.