fbpx

Gastenboek

Hallo , ik ben Marcella en ik dans bij Release Academy vanaf oktober 2009. Vanaf het begin ben ik onder de indruk over de manier hoe hier les wordt gegeven. De sfeer is relaxed en onderling hebben we veel lol. Ik ben hier begonnen met 1 les per week, maar ik ben al snel alle stijlen gaan volgen die hier gegeven worden, omdat het onwijs gave lessen zijn.  Ik heb nu de dansdocentenopleidingen met succes afgerond en  assisteer Patrick nu met zijn lessen burlesque en aerial hoop. Ik heb het hier super naar mijn zin.

Marcella Steenbakker

Docente Burlesque / Chairdance

Paaldansen, mijn beste keus ever geweest! Waar je vroeger stiekem dacht ‘Pouhhhhh we moeten weer sporten’ tel je nu de dagen af tot je weer mag trainen. Paaldansen is voor jong en (wat) ouder, ik ben zelf bijna 43 en ik ga erg goed mee met de jonkies. Mijn lijf is nog nooit zo getraind geweest. Het is meer dan alleen je lijf trainen trouwens, je daagt jezelf steeds weer uit mentaal en lichamelijk. Je moet wel een bikkel zijn want hoe prachtig en sierlijk het er ook uit ziet, het komt zeker niet voor niets. Het vergt kracht, discipline, geduld en af en toe wat blauwe plekken ? maar eenmaal daar doorheen… ben je in love! Total body workout en lekker vrouwelijk. Deze dansschool heeft ook nog eens een super grote en echt een prachtige zaal, mooi licht, goeie sfeer, vriendelijke mensen, waar iedereen zich welkom voelt.

Monique Roelofs

Lid sinds augustus 2014

Sinds 2007 ben ik ingeschreven bij release en elke week kijk ik er nog steeds naar uit weer te gaan paaldansen. Mijn lenigheid,flexibiliteit en zelfvertrouwen zijn verdriedubeld. Te gek, ik blijf nog héél lang bij jullie!!

Wendy Kram

Leering, sinds 2007

Release ROCKS!! Ik kwam met de motivatie om af te vallen, nu 15kg en veel leuke vriendinnen later ga ik elke week weer met heel veel plezier dansen. Bedankt voor alles!

Chantal

Leerling , sinds augustus 2010