fbpx
Burlesque

Burlesque/Chairdance Arco

In deze  lessen halen wij  de sexy vrouw in jou naar boven. Hier leer je bewegen op een vrouwelijke en sensuele manier.
Burlesque dansen is een showstijl waarbij het draait om vrouwelijkheid.
De combinatie  van Burlesque en acro chairdance ( Acro – balancing) is sexy, indrukwekkend en een geweldige workout voor zowel je armen, benen als je buik
Bij Release Academy geven we les in de nieuwe stijl, zoals in de film “Burlesque” te zien is, gecombineerd met chair acro.
Deze Burlesque acrobatics / chairdance cursus geeft je een boost aan zelfvertrouwen!

Een plezierige work-out!

Bij burlesque/chairdansen draait alles om vrouwelijkheid. In deze lessen leer je sensueel en sexy te bewegen in verschillende choreografieën en leer je omgaan met o.a. boa’s, waaiers, handschoenen en natuurlijk de ‘chair’. Maar het  Chairdance ofwel het Chair acrobatics is ook een intense fitness work-out. Je werkt aan je conditie, je kracht en je flexibiliteit. Je zal snel je lichaam zien veranderen op een mooie subtiele manier. De lessen duren 60 minuten en worden van warming up tot cooling down gegeven. Ben je geïnteresseerd in een proefles? Schrijf je dan nu in, let op er zijn een  beperkt aantal plekken! Kijk in de agenda voor de actuele datums.

Wanneer kan ik beginnen?

De Chairdance / chair acrobatics lessen zijn er op elk niveau het hele jaar door. In de agenda wordt de actuele planning en startdatums van beginnerscursussen per twee maanden aangegeven. Het zijn doorlopende lessen, dus je kunt op ieder gewenst moment instromen. Om kennis met de Release Academy te maken werken wij met een “proefles avond”. Deze avond begint met een proefles, daarna worden er enkel Burlesque/Chairdance performances gegeven. Tijdens de proefles wordt er gekeken over welke danskwaliteiten je beschikt en wordt er een persoonlijk advies gegeven in welke groep jij het beste tot je recht komt. Je hoeft geen ervaring te hebben met dans of Burlesque/Chairdance! Heb je al danservaring, dan kan je altijd instromen op een gepast level. Bekijk de startdata van alle cursussen en proeflessen

Wat moet ik aan?

Voor Burlesque acrobatics/Chairdance  is het handig om iets te dragen waar je je comfortabel in voelt en kunt bewegen. Je kleding mag sexy zijn, maar lingerie wordt niet gewaardeerd. In deze lessen gaat niemand uit de kleren. Wij adviseren een legging of een hotpants met een panty, en hakken of pumps als schoeisel.

Proefles

Wilt je meedoen met een proefles? De kosten tijdens de proeflesavond zijn € 15, -. Je moet je wel van te voren aanmelden voor deze les. Heb je nog vragen? Bel of mail gerust met ons!

Tarieven (vanaf 1-1-2023)

Je kunt uit verschillende contractvormen kiezen:

Maandcontract: 1 x 60 minuten les per week = € 56, – per maand
Jaarcontract: 1 x 60 minuten les per week = € 45, – per maand
2 Jaarcontract: 1 x 60 minuten les per week = € 40, – per maand

Maandcontract: 1 x 75 minuten les per week = € 67,50 per maand
1 jaarcontract: 1 x 75 minuten les per week = € 58,50  per maand
2 jaarcontract: 1 x 75 minuten les per week  = € 52,50 per maand

Losse les 60 minuten = € 20, –
privéles 45 minuten = € 85, –
duoles 45 minuten = € 100, –

Lees de lesvoorwaarden

Proefles Chairdance

De beste manier om te weten te komen of chairdance / Burlesque iets voor jou is, is gezellig een les meedoen! Om kennis te maken met de Release Academy kunt u zich inschrijven voor een speciale “proefles avond”.
Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u op tijd aan!

In onze agenda staan alle proefles avonden vermeld voor de komende weken.

Lees ons gastenboek!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van Release Academy en de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!