fbpx

Release Body Shape

Dit is de ideale  training om je lichaam in vorm te krijgen / te behouden. In slechts 1 uur tijd train je je hele lichaam op motiverende muziek. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BodyShape is daarom de perfecte les voor vrouwen die willen afvallen, aan hun conditie willen werken en kracht willen opbouwen!  

LEEG_video

Doeltreffende workout voor je hele lichaam

Een Body Shape les is een effectieve  trainingsmethode van een uur, waarin een combinatie gemaakt wordt van een stukje cardio-training, met een deel spierversterkende oefeningen.

In de lessen traint u het cardiovasculaire systeem, waarbij u vet verbrandt en een betere conditie krijgt. Ook heeft dit trainingsgedeelte een gunstig effect op uw stofwisseling. Naast dit conditionele gedeelte volgt een serie van oefeningen, waarbij u zowel grote als kleine spiergroepen traint. Populaire spiergroepen zijn vaak benen, billen, en buik, vandaar dat Body Shape lessen in de volksmond ook wel BBB-lessen, (Buik Billen Benen), worden genoemd. Maar wij willen een stapje verder gaan. Naast de zeer effectieve oefeningen voor strakkere billen en benen leggen we in de Body Shape lessen ook een accent op core-training. Core-training Core betekent letterlijk “kern”. Wanneer we praten over onze core, praten we dus over onze kern! Hiermee worden buik, rug en bekken bedoeld. Door het meedoen aan deze specifieke oefeningen maken we onze kern sterker, stabieler en gezonder. Dit heeft een positief effect op onze dagelijkse lichamelijke handelingen, maar u zult ook merken dat bijvoorbeeld onderrugklachten verdwijnen. Bovendien werkt u bij deze oefeningen aan een betere houding, balans en een strakkere taille!

Het is de sport om in vorm te komen, kracht op te bouwen en een leuke tijd te hebben tijdens de lessen. Release Dance Academy richt zich op kwaliteit en comfort, iedereen is welkom bij ons ongeacht uw niveau. Release Academy heeft een uitgebreide dansschool met airconditioning, in de winter vloerverwarming en een gezellige bar en lounge om na de les op adem te komen!Bij Release snapt men dat de drang naar resultaat een belangrijke bon van motivatie is voor vrouwen.

Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt je het hele jaar inschrijven voor Release Body Shape lessen. Kijk in de agenda voor de actuele planning en startdatums van de lessen. Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen of mailen met jouw vragen, mail of bel ons om een afspraak te maken!

Wilt u een proefles meedoen?

Een proefles kost € 7,50 en je draait dan gezellig mee met de groep! Schrijf je in via het formulier

Tarieven

Vanaf 2 x per week (1 uur) € 35,00 per maand
Losse les 1.5 uur € 12,50
(*) 10 rittenkaart = €90, –
(**) 20 rittenkaart = €175, –

* rittenkaart is 3 maanden geldig
** rittenkaart is 6 maanden geldig

Voordeel met Zoetermeerpas….

Lees de lesvoorwaarden

Wil je een proefles?

De beste manier om te weten te komen of Body Shape iets voor jou is, is gezellig een les meedoen! Om kennis te maken met de Release Academy kunt u zich inschrijven voor een proefles. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld u op tijd aan!
In onze agenda staan alle proefles mogelijkherden vermeld voor de komende weken.

Lees ons gastenboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van Release Academy en de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!