fbpx
Bachata lessen

Bachata Zoetermeer

Bachatta. Deze heerlijk zwoele Caribische dans is ontstaan in de Dominicaanse republiek. Tijdens deze dans spatten de passie en romantiek er van af.

Er zijn verschillende Stijlen:

De Bachata zoals hij op de Dominicaanse Republiek gedanst wordt: Bachata Dominicana. Dan heb je de Traditionele Stijl. Dit is de eerste niet Caraïbische versie van Bachata. Wereldwijd wordt deze stijl het meest gedanst. En dan heb je ook nog Bachata Moderna. Dit is de meest geëvolueerde versie van Bachatadans

Uitgebreide informatie over groepskortingen lees verderop op deze pagina!

Start Bachata Cursussen

4 keer per jaar start Release Academy nieuwe cursussen Bachata: januari, april, juli (zomercursus) en september.
De week voorafgaand aan de start van de cursussen, met uitzondering van de zomercursus, ben je van harte welkom in onze gratis proeflessen, zodat je kunt kennis maken met de dans en met onze dansschool.

Inschrijven voor onze cursus(sen) kan heel eenvoudig via het Inschrijfformulier op deze website.

Kosten Cursus Bachata

Cursus 7 lessen van 1 uur
Studenten: vaste lage prijs: € 60, – voor 7 lessen van 1 uur
Een cursus bestaat uit 7 lessen van een uur en kost € 90,- per persoon.
Bij inschrijving voor 14 mei 2020: € 70, – voor 7 lessen van 1 uur
Proefles Mogelijk op eerste les Kosten: € 15, –

Privélessen

En openingsdans voor je bruiloft? of een bepaalde techniek te oefenen? De privéles wordt geheel afgestemd op jouw dansniveau, je wensen en het door jou gewenste tempo. De duur van een privéles is 45 minuten.

Prijzen

voor 1 persoon privéles 45 minuten uur = € 75, – (***10 privélessen voor € 650, -)
voor 2 personen (leider & volger) is het tarief € 95, –  voor 45 minuten(***10 privélessen voor € 850, -)

 *** prive lespakketen zijn 4 maanden geldig

Les van de beste

Leer nu deze passionele dans bij Release Academy van de voormalig Nederlands kampioen Bachata: Glen (Salsaventura). Zijn Bachata is een combinatie tussen Bachata Moderna en de Dominicaanse Stijl. Glen wordt in zijn dans gekenmerkt door zijn unieke gevoel voor musicality en timing. Maar ook door zijn speelse creativiteit op de dansvloer en zijn ontspannen manier van lesgeven.Kennismakingsles

Om je zo gemakkelijk mogelijk kennis te laten maken met onze manier van lesgeven en je het verschil te laten ervaren met andere dansscholen, nodigen wij je van harte uit tijdens een van onze proeflessen. Deze verzorgen we in samenwerking met Salsaventura drie keer per jaar gedurende een gehele week.

Gratis kennismakingsles Bachata 

Om je zo gemakkelijk mogelijk kennis te laten maken met onze manier van lesgeven en je het verschil te laten ervaren met andere dansscholen, nodigen wij je van harte uit tijdens een van onze proeflessen. Deze verzorgen we drie keer per jaar.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief.