Header Salsa

Bachata Zoetermeer

Bachatta. Deze heerlijk zwoele Caribische dans is ontstaan in de Dominicaanse republiek. Tijdens deze dans spatten de passie en romantiek er van af.

Er zijn verschillende Stijlen:

De Bachata zoals hij op de Dominicaanse Republiek gedanst wordt: Bachata Dominicana. Dan heb je de Traditionele Stijl. Dit is de eerste niet Caraïbische versie van Bachata. Wereldwijd wordt deze stijl het meest gedanst. En dan heb je ook nog Bachata Moderna. Dit is de meest geëvolueerde versie van Bachatadans

salsa-dancers

Les van de beste

Leer nu deze passionele dans bij Release Academy van de voormalig Nederlands kampioen Bachata: Glen (Salsaventura). Zijn Bachata is een combinatie tussen Bachata Moderna en de Dominicaanse Stijl. Glen wordt in zijn dans gekenmerkt door zijn unieke gevoel voor musicality en timing. Maar ook door zijn speelse creativiteit op de dansvloer en zijn ontspannen manier van lesgeven.Kennismakingsles

Om je zo gemakkelijk mogelijk kennis te laten maken met onze manier van lesgeven en je het verschil te laten ervaren met andere dansscholen, nodigen wij je van harte uit tijdens een van onze proeflessen. Deze verzorgen we in samenwerking met Salsaventura drie keer per jaar gedurende een gehele week.

 

Gratis kennismakingsles Bachata 

Om je zo gemakkelijk mogelijk kennis te laten maken met onze manier van lesgeven en je het verschil te laten ervaren met andere dansscholen, nodigen wij je van harte uit tijdens een van onze proeflessen. Deze verzorgen we in samenwerking met dansschool Salsaventura drie keer per jaar gedurende een gehele week.

Prijzen

Zomercursus, 5 lessen van 60 minuten (Bachata beginners 1): € 55,- per persoon

Cursus Bachata beginners 1

Cursus 5 lessen van 1 uur
Lesdag vrijdag: 19:00 tot 20:00
1e les op 27 oktober 2017
Voordeel met Zoetermeerpas….

Wil je een proefles?

De beste manier om te weten te komen of Bachata iets voor jou is, is gezellig een les meedoen! Om kennis te maken met de Release Academy kunt u zich inschrijven voor een proefles.
Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld u op tijd aan!
In onze agenda staan alle proefles avonden vermeld voor de komende weken.

Ga naar de agenda

Lees ons gastenboek

Gastenboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van Release Academy en de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

 

Klik hier