fbpx

Aerial Hoop is sporten als nooit te voren!

Aerial Hoop is sporten als nooit te voren!

Ja, het is zwaar… je zweet wat af en de spierpijn die je krijgt is niet mis te verstaan. maar… je krijgt er echt heel veel voor terug! Je verliest vele centimeters, je wordt sterker en fitter en je hebt zoveel plezier en lol, terwijl je ondertussen gave moves leert.

Een circusact maar dan helemaal door jou zelf uitgevoerd!! En echt, het is voor iedereen haalbaar!

Ik les nu 1 x per week en op zondag ga ik naar de vrije training en kan me nu gelukkig prijzen met maatje 38. Toen ik begon: een ruime maat 40. Mooie poses en kracht technieken; dit zijn echte workouts waar ik heel veel fun aan beleef, nog los van de conditie die ik opbouw.

Het hangen in de hoop vind ik het einde en werken aan kracht en lenigheid is zo leuk.

De lessen duren 1,5 uur. Er wordt begonnen met een warming-up met verschillende kracht opbouwende oefeningen, die al snel in de hoop worden voortgezet.. Daarna worden de technieken steeds moeilijker en ingewikkelder. De les wordt afgesloten met een cooling down. Ik kan er over blijven schrijven, maar ga het gewoon eens proberen, ze geven ook workshops.

Louise Gijper
Zoetermeer

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *